Selv om det er sant at de fleste kjærlighetshistorier ikke varer i Hollywood, så Johnny Depp og Winona Ryder ut til å være en kamp laget i himmelen. Depp og Ryder var to av de hotteste skuespillerne på 80-tallet, og fansen gikk helt vill når de fant ut at de var sammen. De jobbet sammen på « Edward Scissorhands », som også tilfeldigvis er en av de mest ikoniske filmene gjennom tidene. Paret slapp aldri unna å fantasere om hverandre i intervjuer heller, og vi elsket kjærligheten de delte. Husker Depps « Winona Forever » -tatovering? Jepp, ingenting sier kjærlighet mer enn permanent blekk.

Paret forlovet seg etter bare fem måneder med dating, per People, og Depp var en slått kattunge. « Det har ikke vært noe i løpet av mine 27 år som kan sammenlignes med følelsen jeg har med Winona, » sa han i 1990. Ryder delte de samme følelsene. « Jeg hadde mitt første virkelige forhold til Johnny (Depp), » sa hun til Cinema.com. « En voldsom dyp kjærlighet som jeg ikke vet at jeg noen gang vil … Den første kjærligheten er slik, ikke sant? Jeg vet ikke i dag. Det var en virkelig vill tid da. »

Senere tilsto Ryder også at Depp var den første av mange ting for henne. «  » Da jeg møtte Johnny, var jeg ren jomfru. Han endret det. Han var min første alt. Mitt første virkelige kyss. Min første virkelige kjæreste, « sa hun, per BuzzFeed, før hun sa at han også var hennes første forlovede. Så hva gikk galt i denne søte historien? Fortsett å rulle for detaljer.

Johnny Depp og Winona Ryder kunne ikke takle presset fra Hollywood

Selv om vi skulle ønske at Johnny Depp og Winona Ryder ville ha holdt sammen for alltid (akkurat som Depps tatovering), var det ikke tilfelle. I et intervju med The Los Angeles Times delte Depp at rampelyset hadde mye å gjøre med splittelsen hans fra Ryder. « Det er veldig vanskelig å ha et personlig liv i denne byen. Forholdet mitt til Winona, det var min feil å være så åpen som vi var, » innrømmet han utsalgsstedet. « Men jeg trodde at hvis vi var ærlige, ville det ødelegge det nysgjerrighetsmonsteret. I stedet ga det mat, ga folk lisens til å føle at de var en del av det. »

Ryder åpnet også for Cinema.com om bruddet, og delte at det var en veldig tøff tid i hennes liv. « Jeg var veldig deprimert etter å ha avbrutt forlovelsen min med Johnny. Jeg var pinlig dramatisk på den tiden, men du må huske at jeg bare var 19 år, » innrømmet hun, før hun kom inn på det offentlige aspektet. « Oppbrudd er vanskelig for noen, men det er spesielt tøft når det blir dokumentert, og du ser personens bilde overalt. De fleste har ikke det ekstra problemet når de bryter med noen, » innrømmet skuespilleren.

Depp og Ryder gikk begge sammen med andre mennesker, og « The Pirates of the Caribbean » -skuespilleren hadde en veldig offentlig splittelse fra Amber Heard. I sin tur daterte Ryder mange andre kjendiser, som Rob Lowe og Christian Slater, men i 2016 innrømmet hun kjent for Net-A-Porter (via PopSugar) at hun er en « seriell monogamist. » Sukk.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her