Nicole Kidman er kjent for mange ting-hennes fantastiske utseende, hennes prisbelønte skuespill og til og med sangevnen. Hun er også veldig kjent ekskona til Tom Cruise, noe hun foretrekker å ikke diskutere mye. Det berømte paret var gift i 10 år før de endelig avsluttet det i 2001, med henvisning til uforsonlige forskjeller, ifølge E! Nyheter. I en uttalelse den gang ble skylden «vanskelighetene som ligger i forskjellige karrierer som hele tiden holdt dem fra hverandre.» Kidman ga imidlertid litt mer forklaring enn det, noe som førte til utbredt mediespekulasjon.

Kidmans taushet om hennes skilsmisse og ekteskap har i stor grad vært i et forsøk på å beskytte barna hennes, som hun fortalte Oprah Winfrey i 2001 (per ABC News). Skuespilleren fortalte talkshow -verten: «Jeg er i en posisjon der hvis jeg begynner å svare på noe av dette … vi har to barn … [and] de er de viktigste tingene for oss. Som mor er jobben min nå å beskytte dem … fra enhver … granskning de kommer til å få og når det gjelder hva de skal lese. «

Nylig har hun imidlertid gitt et sjeldent innblikk i den fasen av livet hennes. Så hva synes Nicole Kidman egentlig om ekteskapet hennes med Tom Cruise? Les videre for å finne ut.

Nicole Kidman føler at hun «tilbød det» mens hun var gift med Tom Cruise

I et intervju på forsiden av Harper’s Bazaar’s oktober -utgave, ble Nicole Kidman spurt om hva hun syntes om medias oppmerksomhet fokusert på ekteskapet hennes med Tom Cruise, som hun spøkende svarte: «Jeg var ung. Jeg tror jeg tilbød det? Kanskje jeg Jeg har blitt litt mer engstelig, men jeg prøver alltid å være så åpen som mulig. Jeg foretrekker bare å leve i verden på den måten. «

Dette kommer etter at hun fortalte The New York Times i 2020 at hun ikke visste hva hun skulle si om hennes mislykkede ekteskap. «Kanskje jeg ikke har evnen til å se tilbake og dissekere den. Eller jeg er ikke villig til det,» sa hun.

Imidlertid innrømmet hun for Harper’s Bazaar at hennes første ekteskap lærte henne noen verdifulle leksjoner om å ha et høyt omtalt forhold, og sa: «Jeg er forsiktig til tider, og jeg har blitt skadet, men samtidig foretrekker jeg mye en varm tilnærming i stedet for en stikkende avstengning. Min mann, Keith, sier at da han møtte meg, sa han: «Hvordan har du det i hjertet ditt?» Og jeg svarte tilsynelatende «Åpen».

Nicole Kidmans ekteskap med Keith Urban er «veldig mye kjærlighetsbasert»

Så vanskelig som skilsmissen hennes til Tom Cruise var, sier Nicole Kidman at hennes nåværende ekteskap med countrysanger Keith Urban er fylt med kjærlighet, til tross for utfordringene de står overfor. Hun sa til Harper’s Bazaar: «Vi jobber alltid med ting, men det er veldig mye kjærlighetsbasert, så det er enormt mye å gi og ta. Jeg vil at han skal ha det beste livet han kan ha, og han reagerer på samme måte. «

Kidman møtte Urban på et arrangement i 2005 og hevdet at han ikke virket like interessert i henne som hun var i ham. «Han var faktisk ikke så interessert i meg den gangen – som han nå sier ikke er sant,» sa hun. «Jeg var veldig glad i ham. Han tok litt tid. Og han er som: «Det er så feil, Nicole,'» og la til at «han var litt skremt.» Imidlertid noen «engler … bak kulissene, [helped] vi kobler til, «og paret giftet seg et år senere i Sydney.

Personlig er vi glad Nicole Kidman har sagt opp ekteskapet sitt med Tom Cruise til fortiden og gikk videre med Keith Urban. Hvis deres søte Instagram -innlegg er noe å gå etter, lever de absolutt det beste livet de kan – sammen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her