Normani har mye å feire i disse dager. R & B / popsangeren har nylig markert comebacket sitt fra 2021 med «Wild Side», med Cardi B. Utgitt 16. juli, sangen har nå gått inn på topp 10 på US Apple Music for første gang og er på vei til å bli Normanis breakout-singel.

Selv om dette er den første gangen Normani og Cardi B samarbeider, har de to vært venner i årevis (og sangeren laget til og med en cameo i Cardis beryktede «WAP» -video). «Jeg føler meg heldig som har fått oppleve en så ekte person, og en godhjertet person,» sa Normani til Los Angeles «Power 106 om å jobbe med rapperen. «Det faktum at hun til og med laget videoen – hun er gravid! … Jeg vet for henne, jeg vet at det trolig tok et nivå av tillit til meg.»

Å skyte på en mer sexy video som «Wild Side» var en ny opplevelse for Normani, men for henne føltes det som om det kom lenge. «Jeg er en voksen kvinne, jeg er 25,» sa hun i samme intervju. «Jeg har utviklet meg så mye i løpet av de siste to årene, så visuelt følte jeg at det måtte være i samsvar med det.» Mens hun jobbet med sangen, gikk Normani imidlertid gjennom den «vanskeligste tiden» i livet – som til slutt inspirerte henne til å gi ut ny musikk. Finn ut mer nedenfor.

Normanis mors diagnose fikk henne til å jobbe hardere

Mens hun satte seg ned med Los Angeles «Power 106 19. juli, avslørte Normani hvordan morens nylige diagnose inspirerte henne til å jobbe hardere. «Det siste året ble mamma diagnostisert med brystkreft,» avslørte hun. «For meg, dette arbeidet som jeg var i stand til å legge ut i verden, som – dette reddet meg virkelig, for å være helt ærlig.»

Sangeren forklarte at da moren hennes gikk gjennom cellegift og strålingsøkter, sørget hun for å oppdatere henne via FaceTime om hvordan «Wild Side» -videoen kom. «Det fikk familien min gjennom den mørkeste tiden i våre liv,» forklarte hun. Og selv om Normani innrømmet at hun følte seg skyldig over å ikke være der på grunn av jobb, forsikret moren henne om at alt skulle være i orden. «Hun er som,» Baby, jeg kommer til å ha det bra. Det jeg trenger at du gjør er å fokusere, «, forklarte Normani. «» Jeg trenger at du er Normani, å være den beste versjonen av deg selv. Jeg trenger at du fortsetter å jobbe hardt. Vi må få denne musikken ut. Vi har verden å påvirke. «Hun var akkurat som,» Jeg er kommer til å ha det bra. « Alt som mamma sier, for å være helt ærlig, tror jeg. »

Under samme intervju fortalte sangeren fansen at albumet hennes kommer. «Stol på meg,» sa hun. «En del av det var at jeg overtenkte, ja, men jeg har også laget den beste musikken som jeg føler at jeg personlig har skapt. For å komme til det stedet trengte jeg tid.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her