Billie Eilish har begeistret fansen ved å kunngjøre et nytt album, «Happier Than Ever.» Her er hva vi vet så langt.

«Bad Guy» -sangeren antydet først det kommende prosjektet i februar, da Eilish fortalte Stephen Colbert at det kom sammen under lockdown, mens hun ikke klarte å turnere. «Jeg tror ikke jeg hadde laget det samme albumet, eller til og med albumet i det hele tatt, hvis det ikke var for Covid,» avslørte hun.

«Det betyr ikke at det handler om Covid i det hele tatt, det er bare det at når ting er annerledes i livet ditt, er du annerledes,» forklarte Eilish og beskrev kontrasten mellom pandemilivet og hennes vanlige hektiske tidsplan. «Sånn er det bare. Så jeg må takke Covid for det, og det handler om det.»

Hun antydet også at hun kanskje skulle vise frem vokalen sin på det nye albumet, som vil være oppfølgingen av hennes debut i 2019 «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?». «Det er et par øyeblikk på dette albumet der jeg trekker noen triks ut,» la Eilish til. «Det handler egentlig bare om hvordan jeg har lyst.»

Og sangeren har nå kunngjort når hennes kommende album skal slippes.

Billie Eilish sier at det nye albumet er hennes favoritt ting hun noensinne har laget.

Nyheten ble opprinnelig ertet da reklametavler begynte å vises i forskjellige byer, per Variety, og erklærte at «Lykkeligere enn noensinne» ville ankomme «30. juli.» Og Billie Eilish bekreftet denne datoen ved å ta til sine sosiale medier, hvor hun har bygget opp forventning før utgivelsen.

Stjernen, som nylig ble platinablond, la ut en forhåndsvisning av albumets visuelle bilder på Instagram. «MY NEW ALBUM «Happier Than Ever» OUT 30. JULI! Dette er min favoritt ting jeg noensinne har skapt, og jeg er så spent og nervøs og gleder meg for at du skal høre det,» skrev hun i bildeteksten sammen med et bilde av seg selv gråtende og pakket inn i en kofta.

«Jeg kan ikke engang fortelle deg det,» fortsatte Eilish. «Jeg har aldri følt så mye kjærlighet til et prosjekt enn jeg gjør for dette. Håper du føler det jeg føler. ogsååååå ny sang ut torsdag klokka 09.00 også !!» Sangeren lot tidligere fans høre et kort klipp av albumets hjemsøkende tittelsang, «Happier Than Ever», i en Instagram-video.

I følge Variety inkluderer sangtitlene på sporlisten: «Getting Older», «I Didn’t Change My Number», «Billie Bossa Nova», «Oxytocin», «GOLDWING», «Lost Cause», «Halleys Comet,» «» Ikke mitt ansvar, «» Overopphetet, «» Alle dør, «» Din makt, «» NDA, «» Mannlig fantasi. » I tillegg til titelsporet inkluderer det kommende albumet også Eilishs to siste singler, «My Future» og «Derfor er jeg.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her