Paris Hilton og Carter Reum har vært forlovet siden februar (via People), men det ser ut til at paret har enda flere nyheter å dele før de går ned midtgangen.

Hilton virket over månen med forlovelsesnyhetene, da hun fortalte utløpet den gangen: «Det siste året med COVID har akselerert så mange ting. Som noen som reiste hele tiden, hadde jeg en sjanse til å bli hjemme og revurdere det som var viktig for meg. Forholdet mitt og tiden jeg brukte med Carter var en gave. Jeg er spent på vårt neste kapittel. » Når det gjelder Reum, virket han like oppslukt av forloveden sin og sa til People: «Jeg har fått den unike muligheten til å bli kjent med det virkelige Paris på daglig basis bare oss to i løpet av de siste 15 månedene, og jeg kunne ikke være mer spent og heldig som har henne som min fremtidige kone og partner. » Han la til: «Hun skinner med sin godhet, arbeidsmoral, autentisitet og stemmen hennes for å gjøre verden til et bedre sted, og hun vil gjøre det samme som en fremtidig mor og kone.» Det er åpenbart at disse to er forelsket!

Reum foreslo på en privat øy fordi … ville Hilton forvente noe mindre? Det ser ut til at de gode stemningene fra forlovelsen aldri stoppet, ettersom de kanskje utvider familien. Fortsett å lese for mer informasjon!

Paris Hilton forventes å forvente med forloveden sin

Paris Hilton forventer sitt første barn med forloveden Carter Reum, ifølge Page Six. Hilton bekreftet ikke nyheten, men hun avslørte i januar at hun var i IVF-behandling, ifølge podcasten «The Trend Reporter with Mara». «Vi har gjort IVF, så jeg kan velge tvillinger hvis jeg vil. Kim [Kardashian] er faktisk den som fortalte meg om det. Jeg visste ikke engang noe om det, «sa hun.

Hilton diskuterte også om forholdet til risikokapitalisten Reum og la til: «Han er bare min drømmefar … [He’s] 100 prosent [the one]. Vi snakker om [planning a wedding] hele tiden og planlegger babyens navn og alt dette. Så jeg er veldig spent på å bare gå videre til neste trinn i livet mitt, og til slutt bare ha som et ekte liv. «

Hilton snakket også om moderskap i Sunday Telegraph (via Yahoo! News) og sa: «Jeg vet ikke noe om hvordan alt dette fungerer, men det er min drøm å få en gutt og en jente.» Selv om hun har holdt seg stille på sosiale medier, kan den blå kjolen hennes på Instagram antyde at hun forventer en gutt. Vi ser på dette rommet!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her