Hvis du ser mye NASCAR-racing, har du sannsynligvis heiet på den brasilianske sjåføren Hélio Castroneves, som vant tre Indy 500-tallet, per Instagram. Hvis det ikke er imponerende nok, vant han også sesong 5 av «Dancing With The Stars.»

Castroneves har definitivt satt sitt preg i racingverdenen, og selv om han er litt eldre enn sine andre Team Penske-sjåfører, fortsetter han «å ha drivkraften og entusiasmen til en ivrig rookie-racer», ifølge nettstedet hans. I 2020 vant han WeatherTech SportsCar Championship og har hatt 103 topp 3-finish i karrieren.

Castroneves er ikke fremmed for Indy 500, men han vil også delta i Nashvilles Music City Grand Prix 8. august. «Jeg er så spent på å kjøre i Nashville,» sa han (via IndyCar.com). «Det vil være den første gatebanen jeg har deltatt på siden 2017, men jeg elsker virkelig gatebaner. De gir en viss type spenning som ikke mange andre spor kan gjøre. Og jeg kunne ikke vært lykkeligere med å gjøre dette med Transcard på nr. 06. Meyer Shank Racing-mannskapet og jeg vil gjøre alt for å få Transcard Honda på toppen av pallen på slutten av helgen. «

Racing er ikke den eneste kjærligheten i Castroneves liv. Fortsett å lese for mer informasjon om kjæresten sin, Adriana Henao.

Adriana Henao er en maratonløper

Når hun ikke heier på kjæresten Hélio Castroneves på løpsbanen, er Adriana Henao opptatt med å løpe maraton. I 2014 konkurrerte hun i New York City Marathon, og Castroneves kunne ikke annet enn å strømme over sine atletiske talenter. Han sa til USA Today Sports: «Jeg er så stolt av dedikasjonen og engasjementet Adry har vist i både sin trening og innsamling. Hun har støttet meg i min IndyCar-racing så lenge, og jeg er glad jeg kan gjøre det samme for henne i morgen.»

Henao virket begeistret for å konkurrere og fortalte utsalget den gangen: «Det har vært gal de siste ukene, men vel verdt det. Jeg kan ikke takke Helio nok for at han tok over hjemme slik at jeg kunne trene. Jeg gleder meg til mitt første maraton i morgen og beæret at jeg var i stand til å samle inn penger til J / P HRO og deres gode arbeid i Haiti. «

I tillegg til å løpe, er Henao også mor til datteren Mikaella på 11 år. Henao og datteren hennes driver Be. Plumah, et pyjama- og livsstilsmerke som ble oppfylt under karantene, ifølge nettstedet deres. Merkets mål handler om å «støtte barna våre og styrke dem til å utforske, skape og realisere ideene sine.» Henao får jobbe med datteren hver dag, og det høres ut som en drømmejobb for oss!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her