Stjerner, de er akkurat som oss – noe som selvfølgelig betyr at de har søsken utenfor rampelyset. Likevel er det legendariske ikonet Michelle Pfeiffer ikke den eneste skuespilleren i familien hennes. Hennes yngre søster Dedee Pfeiffer snublet inn i Hollywood etter at Michelle banet vei. Mens Dedee fastholder at hun ikke alltid vil være på skjermen, fortalte hun Medium i 2020 at karrieren hennes var et resultat av «prøving og feiling.»

«Kort historie, da jeg var 18 år gammel, hadde jeg jobbet mange jobber siden jeg var 10,» forklarte Dedee. «Min søster [Michelle] jobbet med Scarface og jeg fortalte henne at jeg ville «prøve» å opptre fordi alt annet kjeder meg! Jeg skjønte straks at jeg sugde, men ikke tenkte å slutte før jeg kunne finne ut hvordan jeg ikke kunne suge. »

Det viser seg at Dedee fant sin egen suksess, og spiller for tiden i hitserier Stor himmel. Fortsett å rulle for å finne ut mer om Dedees fremgang til stjernestatus!

Dedee Pfeiffer jobber med svogeren på Big Sky

Dedee Pfeiffer holder alt i familien. Dedee ble født som Dorothy Diane og startet sin skuespillerkarriere i 1985, pr IMDb. Senere dukket hun opp i Venner, Cybill, Seinfeld, og For din kjærlighet. Dedee tok en pause fra Hollywood for å oppnå en bachelorgrad i psykologi og en mastergrad i sosialt arbeid fra UCLA, per henne Stor himmel bio.

Dedee har to voksne sønner fra sitt andre ekteskap med Santiago Gomez; de skiltes i 2006 etter fem år, ifølge De berømte menneskene. Nå jobber Dedee med Stor himmel med sin tv-skribent svoger David E. Kelley, som er gift med Michelle Pfeiffer. Før mysterieserien i 2020 hadde Dedee ikke jobbet i film siden 2016. «Det som var så vakkert med historien min er at David ikke hadde noen anelse om at han kastet meg en livline !,» fortalte Dedee Direkte innsending. «Den dag i dag kan ikke tro på min alder at jeg hadde fått en så stor rolle å jobbe med en fantastisk rollebesetning. Å si meg takknemlig ville være en underdrivelse.»

Imidlertid ønsker Dedee fortsatt å sette sine hardt opptjente grader på jobb. «Jeg hadde ingen anelse om hvordan jeg skulle oppdra to tenåringsgutter alene på sosialarbeidernes lønn i LA. Men jeg visste at [I could] hjelpe flere mennesker i større skala … ved å bygge bro mellom graden min og fans, «avslørte Dedee. Hun håper også familien hennes – inkludert svoger Kelley – vil være stolt av sitt arbeid.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her