Skuespiller Raven-Symoné sank litt alvorlig, og inspirasjonen bak treningsreisen hennes er ganske søt. Stjernen åpnet tidligere for « Good Morning America » ​​i juni 2021 om hvordan hun gikk ned cirka 30 kilo på grunn av noen store endringer i kostholdet. « Jeg trener veldig minimalt, og jeg er en ivrig raskere, » sa Symoné. « Jeg sørger for at jeg har et minimum av [a] 14-timers fort mellom middag og … frokost. « I stedet fyller Disney-stjernen kroppen hennes med vann, elektrolytter og beinbuljong.

« Jeg prøver ikke å snakke for noen andre, » sa den tidligere medarbeideren « The View » og erkjente at kosthold ikke er en størrelse som passer alle. « Jeg er ikke her og prøver å være en liten kvist … [I just want to] sørg for at kroppen min er sunn og forberedt på å takle alderdommen. « 

Den 35 år gamle stjernen har jobbet i Hollywood siden hun var 3, da hun spilte som Olivia Kendall i « The Cosby Show. » Men etter tre tiår med å jobbe, er stjernen klar til å ta et diettregime som fungerer for henne og er inspirert av kona!

Raven-Symoné mottok ‘fryktelige’ medisinske testresultater

I et intervju med E! Nyheter, Raven-Symoné avslørte at det var kona Miranda Maday som inspirerte henne til å gå ned 30 kilo. Paret giftet seg i juni 2020, og siden den gang har « That’s So Raven » -stjernen innsett at hun vil holde ut med « til døden på grunn av oss del » av ekteskapet så lenge som mulig.

« Dette var fordi vi ønsker å ha et liv sammen, » sa Symoné. « [Miranda] ønsker ikke å ta meg med til en tidlig grav, og jeg vil forsikre meg om at jeg er der for henne med best mulig helse. « Skuespilleren avslørte i intervjuet at hun etter å ha mottatt noen » fryktelige « resultater på en medisinsk undersøkelse, følte at det var på tide å endre livsstilen hennes.

« Hver gang jeg gikk ned i vekt tidligere, var det omtrent størrelse, » sa skuespilleren tidligere til « Good Morning America » ​​i juni. « Jeg har vært en del av Hollywood-bransjemaskinen, og jeg forsto ikke hvorfor hver gang jeg slanket ville jeg gå opp i vekt senere. » Denne gangen har « Raven’s Home » -stjernen sin kone ved sin side for å hjelpe henne med å ta på seg vekttap som et middel for forbedret helse i stedet for å se ut.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her