Dolly Parton har vært gift med mannen Carl Dean siden 30. mai 1966, og han har gjerne tatt baksetet mens countrylegenden dominerer verden. Gjennom årene har Dean blitt sett så sjelden at folk spekulerte i om Parton fremdeles var gift. « Han sa: » Jeg valgte ikke denne verden, jeg valgte deg, og du valgte den verden. Men vi kan holde livene våre adskilt og sammen, « sa » Jolene « -sangeren til Entertainment Tonight i 2020. Partons mann har vært fornøyd med å bli hjemme mens hun turnerer, og hun identifiserer det i deres levetid. « [W]når folk spør meg hvorfor det har vart så lenge, sier jeg: ‘Fordi jeg blir borte’, spøkte hun til Entertainment Tonight. Ha!

Etter mer enn fem tiår sammen har paret fortsatt å finne måter å krydre ekteskapet på. I juli kledde Parton seg ut i et Playboy -kaninkostyme og la ut en video på Instagram. « [M]y mannen alltid elsket det originale coveret til Playboy, så jeg prøvde å tenke på noe å gjøre for å gjøre ham lykkelig … Han synes fremdeles at jeg er en hot chick etter 57 år, « skrev musikkikonet leken.

Selv om sangeren har som mål å behage, har hun vist en tilbøyelighet til å flørte. « Menn er min svakhet, » avslørte hun i boken « Dolly on Dolly: Interviews and Encounters » (via Outsider). « Kort, feit, skallet eller tynn – jeg har blitt forelsket i noen veldig uvanlige menn. » Likevel ser det ut til at en kjendis med sans for humor kan være Partons største svakhet.

Dolly Parton har en liten ting for verter på sen kveld

Selv om Dolly Parton har vært gift siden 1966, har hun fortsatt blitt forelsket i andre menn fra tid til annen. En av de forelskede var på en spesiell sen kveld morsom mann. « Vel, jeg er forelsket i Jimmy Fallon, men jeg er stor nå, jeg kan ikke unnskylde meg for det, » sa hun til W Magazine i oktober (via People). « Jeg synes han er dyrebar. Han er så morsom. Vi kommer så godt overens. »

En sans for humor kombinert med et godt forhold ser ut til å være veien til Partons hjerte, ettersom Jimmy Fallon ikke er den første verten hun hadde på øynene. « Jeg har alltid hatt et godt forhold til David Letterman og Johnny Carson, » sa sangeren. « Jeg antar at det er noe med de sene kveldsmenneskene som på en eller annen måte treffer min fantasi, og jeg treffer deres på en eller annen måte. » Vel vel!

Morsomme menn til side, Partons første forelskelse var på en andre landslegende. Under en opptreden på « Late Night with Seth Myers » i 2019 (via Wide Open Country), åpnet Parton om tingene hennes for Johnny Cash, som utviklet seg da hun gikk til showene hans i oppveksten. « Det var da Johnny Cash først var på scenen … og han var det sexigste jeg noen gang har sett, » sa hun. Parton utvidet det under intervjuet sitt med W Magazine. « Han var ung og mager, og han hadde bare den magnetismen. Måten han beveget seg på, » sa Parton. Hva kan vi si, hun har god smak!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her