Jeff LaBar, uten tvil mest kjent som gitarist for rockebandet Cinderella, er død. Han var 58 år da han døde, ifølge The Sun.

Dødsårsaken hans har ikke blitt avslørt i skrivende stund, men han døde angivelig i leiligheten hans i Nashville, per utløp. Hans ekskone Gaile LaBar-Bernhardt var innom for å sjekke ham fordi det hadde gått litt tid siden hun hadde hørt fra ham, og hun angivelig fant ham bevisstløs. LaBars sønn Sebastian skrev en rørende hyllest på Instagram. «Så jeg fikk akkurat samtalen … @jefflabar, faren min, helten min, idolen mitt, gikk bort i dag. Jeg er for øyeblikket tapt for ord. Jeg elsker deg pop! Hvis du kunne, vennligst del bilder eller video av alle de morsomme tidene vi alle hadde med faren min. Det ville bli satt stor pris på, «skrev han.

LaBar utviklet en kjærlighet til musikk tidlig og fortalte Legendary Rock Interviews i juni 2013: «Siden jeg begynte å spille gitar i en alder av ni eller ti år, sang jeg også og satt på soverommet mitt med Zeppelin og Beatles sangbøker.» Og resten, som de sier, er historie. Det er tydelig at gitaristen påvirket musikkbransjen, men hvor mye var han verdt da han døde? Fortsett å lese for mer informasjon.

Jeff LaBar etterlot seg en liten formue

Jeff LaBar var verdt anslagsvis $ 3 millioner, ifølge Celebrity Net Worth.

I 1985 erstattet han Cinderellas gitarist Michael Schermick, og bandet solgte til slutt 15 millioner plater, per The Sun. De ga ut debutalbumet «Night Songs» i 1986, etterfulgt av 1988s «Long Cold Winter;» begge gikk tredobbelt platina. Gruppen slapp også to album til, «Heartbreak Station» og «Still Climbing.» På høyden av berømmelsen turnerte de med «hårmetall» handlinger som Poison og Bon Jovi, via Billboard. Som enhver rockestjerne som traff den stort i de tidlige dager, ønsket LaBar å bruke rikdommen sin på noe godt, og i hans tilfelle var det plater. «Jeg tror at på min første tur til England ble jeg gal og kjøpte vinyl, kjøpte så mye kul vinyl jeg kunne. Jeg tror målet mitt for øyeblikket var å kjøpe hver eneste versjon av sangen» Mistreated «av hver eneste artist, Rainbow , Deep Purple, Whitesnake …, «fortalte han Legendary Rock Interviews i juni 2013.

LaBar kom ut med et soloalbum i 2014 og opptrådte med andre grupper som Cheap Thrill og Naked Beggars. Askepott brøt sammen i 2017, og LaBar trodde at hans drikking kunne ha vært å klandre. «Jeg tror det hele er min feil. Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt et drikkeproblem. Og det viste sitt stygge ansiktet på en av dem [cruises that Cinderella played]. Jeg antar at det var det som forårsaket en splid, «sa han til Another FN Podcast (via The Sun) i 2016.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her