Naomi Osaka er en dominerende kraft i tennisverdenen, men det var faktisk faren hennes som styrte henne mot sporten. «Etter å ha sett Venus og Serena Williams på French Open i 1999 og lært hvordan faren deres hadde trent dem, ble Francois inspirert til å følge en lignende vei med sine døtre,» per biografi. Da Osakas familie flyttet til USA fra Japan da hun bare var 3 år, begynte både hun og søsteren å spille tennis. Mens søsken trente sammen med faren, jobbet moren med å ta vare på familien økonomisk.

«Foreldrene mine var ikke akkurat de rikeste, så hva skal jeg gjøre?» Osaka sa mens han snakket med Allure i 2019. «Jeg er egentlig ikke den smarteste. Jeg har spilt tennis hele livet, vet du? Så det er ingenting [else] Jeg kan forestille meg at jeg gjør det. Det er enten jeg må være best, eller så blir jeg hjemløs. «På spørsmål om» denne veien «ble» bestemt for henne, «innrømmet hun,» jeg tror i begynnelsen, ja, helt sikkert, men som jeg vokste opp, vet du … Jeg begynte å tenke at de drømmene, det er ting jeg virkelig vil oppnå. Så ja, jeg tror det var mer som et trykk. «

Det presset har absolutt lønnet seg! Fortsett å lese for å finne ut hvordan suksess har ført til en imponerende formue for denne idrettsutøveren og hva hun nå har å si om sin (seriøst innbringende) suksess.

Naomi Osaka er nå den «høyest betalte kvinnelige atleten noensinne»

Naomi Osakas status som en av de beste tennisspillerne for øyeblikket har ikke bare fortjent hennes anerkjennelse fra de innen sporten og beundring fra fans over hele verden, det har også tjent henne mye penger. I juni rapporterte Forbes at hun nå er den «best betalte kvinnelige atleten noensinne.» Noen gang!

Selv om Osaka tilfeldigvis også møtte en bot på $ 15.000 på French Open for å nekte å trykke, har hun absolutt råd til den slags (relativt mindre) økonomiske tilbakeslag. Å ta inn hele 60 millioner dollar på bare 12 måneder, med 55 millioner dollar som kommer fra godkjenningsavtaler alene, bemerket Forbes at «rive[ed] inntjeningsrekorden for kvinnelige idrettsutøvere hun satte nettopp i fjor med $ 37 millioner. «Det setter henne i legendariske ligaer som Tiger Woods (som hun bundet på listen over best betalte idrettsutøvere) og foran andre topp tennisproffs Novak Djokovic og Rafael Nadal.

Mens pengene ser ut til å strømme inn, kan Osaka kanskje også bruke ganske mye (eller kanskje ikke har innløst noen av sjekkene sine ennå), for ifølge Celebrity Net Worth har hun for tiden en formue på 25 millioner dollar. Selv om stjernen definitivt nå kan si at hun er rik, bemerker Essentially Sports at hun forklarte: «Jeg føler meg ikke så annerledes … Jeg føler meg tryggere og stoltere av meg selv om alt mitt harde arbeid fra en alder av tre år lønte seg.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her