Tiffany Haddish har hatt en ganske imponerende karriere. Ifølge IMDB var hennes første rolle i 2005s «The Urban Demographic», og hun har spilt i ganske mange prosjekter siden den gang. Hittil er Haddish kanskje mest kjente komedier som «Girls Trip», «Night School» og «Like A Boss.» Hun har samlet mye penger siden hun ble A-lister (vi kommer til de detaljer snart), men det var ikke en enkel vei, som hun ikke har skuffet unna å snakke om.

I følge The Hollywood Reporter ble Haddish «plassert i fosterhjem» sammen med sine fem søsken «da hun var 12,» etter en nesten dødelig bilulykke som endret morens personlighet. «Jeg ville ikke være sammen med moren min mer …» fortalte Haddish til David Letterman i 2019. «Du visste aldri hvem hun skulle bli; jeg ba moren min om å [let me] gå bor sammen med bestemor. «Haddish ble tatt inn av bestemoren to år senere, per GQ.

Haddish begynte å gjøre stand-up komedie på The Laugh Factory i 1997, per THR, og fikk fart derfra. Men det var fortsatt ikke glatt seiling. Hun aksepterte $ 300 fra kamerat Kevin Hart da hun sov i bilen sin. «Han spurte meg hvor jeg sov. Jeg sa til ham: «Beverly Hills»,» sa hun til Vanity Fair. «Hvis Imma er hjemløs, kommer jeg til å være hjemløs i det beste området.» «Som Haddish la til Letterman, per THR,» Mitt talent er det som hjalp meg å overleve. » Det er utrolig hvor langt hun har kommet. Her er nettoverdien hennes i dag.

Tiffany Haddish har kommet langt og økonomien hennes også

Tiffany Haddishs historie er vill, og det er sjokkerende hvor mye som har endret seg siden hun holdt, ifølge The Hollywood Reporter, «alle hennes eiendeler i en søppelsekk.» Ifølge Celebrity Net Worth er skuespilleren verdt $ 6 millioner i dag. Og med komedier som «Girls Trip» som tjener 140 millioner dollar i billettkontoret, og en 2018-avtale med Netflix for en uopplyst sum, er det ikke rart.

I 2018 fortalte Haddish til GQ at hun også bruker mye penger sin bestemor. «Jeg tar mest vare på familien min akkurat nå,» sa hun. «Jeg fikk akkurat moren min ut av den mentale institusjonen. Når du begynner å gjøre det i virksomheten, … [people] knytte deg til de beste psykiatere. Bokstavelig talt går alle pengene mine til bestemor og mor. Jeg fikk en to-roms leilighet og flyttet søsteren min inn slik at hun kunne overvåke [our mom]. «Men bare fordi Haddish har mange penger i banken, ikke forvent at hun hjelper alle som kommer ut av treverket.» Alle ser på deg som om du skal ta vare på dem, «sa hun til Harpers. Bazaar. «Det er den vanskeligste delen. Jeg vil nesten ansette noen i pressen til å være som, «Tiffany Haddish: brøt som helvete. Ingen penger. Hun har jobbet gratis hele tiden. «»

Haddishs humor rundt hennes økende rikdom er bare en annen grunn til å elske henne!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her