Vi visste alle at reality-tv kunne være innbringende, men hvem visste at Rob Dyrdek gjorde så mye av MTV-smashen «Ridiculousness»? Pro skateboarden gjorde kjendisstatusen til en bedrift, og han har gjort det veldig bra for seg selv. I juli 2021 åpnet Rob opp om sin imponerende lønn i podden «Trading Secrets», og startet med sitt første show. ««Rob & Big» ble sendt [when] Jeg var 32 år gammel. Jeg så på det som en plattform. Jeg så hva jeg fikk fra plattformen, «sa han til utsalgsstedet.» Jeg visste hvor ille de ønsket at jeg skulle gjøre et show. Jeg fikk sannsynligvis $ 35 000 en episode av «Rob & Big», og de tilbød meg $ 125 000 $ en episode for å gjøre en fjerde sesong av «Rob & Big» eller gjøre et nytt show. «

Han delte at han solgte «Fantasy Factory» til MTV, og han sørget for at han eide integrasjonen. Han tjente mye penger på å selge avtaler til store selskaper som Chevy og Microsoft, og det var da han virkelig begynte å rake i deigen. «Jeg gjorde alt dette ved å eie plattformen,» sa Rob. «Den gang tjente jeg $ 125 000 en episode – noe som var ganske uten sidestykke fra et talentavgiftsperspektiv – men jeg tjente millioner fordi jeg eide plattformen.» Det høres ganske genialt ut for oss!

Men hvis du tror at Robs suksess endte der, så tar du feil. Fortsett å rulle for å finne ut hvor mye Rob tjener til «latterlighet.» Vi gir deg et hint; det er latterlig.

Rob Dyrdek er skitten rik

Rob Dyrdek lever som en konge på grunn av lønnen sin i MTV-showet «Ridiculousness.» På podcasten «Trading Secrets» delte stjernen at han kastet showet til MTV i løpet av sin tredje sesong av «Fantasy Factory», og sammenlignet ideen hans med «America’s Funniest Home Videos», men versjonen hans ville være raskere, og MTV elsket tilfeldigvis ideen. Resten er historie, og showet spiller ganske mye nonstop på MTV.

«De ville bare betale meg $ 35 000 en episode for å gjøre» latterlighet «, og så tilbød de meg $ 125 000. Og da jeg fikk integrasjonsrettighetene, så er jeg som,» jeg skal bare gjøre dette fordi jeg bare kan få millioner til å gjøre dette, «delte han. «Et par [of] år senere var de som: «Kan vi gjøre denne igjen?» og da var jeg i stand til å få mye mer penger basert på suksessen til det som hadde skjedd med «Fantasy Factory», og nå ville dette være mitt tredje show med dem. «Og det er der integrasjonen spiller inn.

Siden Rob skriver og produserer hver episode, kan han «skrive hele historier rundt virksomheter og produkter og selskaper jeg lager og partnerskap jeg ville gjøre,» delte han. Så på toppen av grunnlønnen på $ 125.000 per episode, tjener han også millioner av integrasjoner. Og vi må tipse hatten vår for hans virksomhets smarts, for hvis det ikke var for ham å forhandle om integrasjonene, ville han fortsatt tjene mye, men ikke i nærheten av det han faktisk raker inn.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her