Amy Schumer er i bedring etter endometriose -behandlingen, og hun er takknemlig for ikke lenger å ha det vondt.

Komikeren tok til Instagram 26. september og ble ærlig om å komme seg. « Jeg føler meg sterkere og begeistret for livet. Jeg har lagt ved lyden av @seckinmd som går over patologien min med meg hvis det interesserer deg. Jeg gråter gjennom de fleste funnene, » skrev hun. « Jeg hadde en svulst i mitt endo -herjede vedlegg. Sjokoladesyster i begge eggstokkene. Endo i livmoren, psoas over hele min livslange smerte forklart og løftet ut av kroppen min. Jeg er allerede en forandret person. Jeg gleder meg over glede for den nye energien jeg må være med sønnen min.  » Schumer var bekymret da hun avsluttet sitt innlegg og forklarte at mange ressurser går til forskning på erektil dysfunksjon i stedet for endometriose.

Til tross for frustrasjonen hennes, mottok hun mange lykkeønskninger i kommentarene. Alyssa Milano skrev: « Dette gjorde meg glad. Du fortjener alt det gode. » Amber Tamblyn skrev i mellomtiden: « Elsker deg amy. Jeg er så glad for at du fant denne lettelsen. » Padma Lakshmi chimed inn med, « Jeg er så glad for at du fikk den omsorgen du trengte. @Seckinmd og jeg startet @endofound i 2009 slik at kvinner ikke trenger å lide som vi gjorde. Takk for at du delte din erfaring Amy! Sender kjærlighet! !!! « 

Så hvor alvorlig var Schumers operasjon? Fortsett å lese for flere detaljer.

Amy Schumer hadde mer vondt enn hun lot være

Amy Schumer er kjent for å få folk til å le, men hun slet faktisk med smerter fra endometriose. Schumer tok til Instagram 24. september og snakket lenge om operasjonen hennes og hvorfor det er så viktig for kvinner å snakke om sine helseproblemer.

« Jeg ville bare takke alle som sendte historiene sine om endometriose eller støtteord eller hva som helst … I dag fikk jeg resultatene av vevet de testet fra meg, » sa hun. « Og jeg ville bare si at det jeg lærte i dag er at menstruasjonene dine ikke burde være smertefulle og ikke alle er det. Fra jeg fikk min første menstruasjon, ble jeg slått opp og kastet opp av smertene … Jeg antok at jeg var å være en dramadronning, og at alle gikk gjennom denne smerten fordi det er det verden får deg til å føle. Vi trenger ikke å forveksle å forsvare oss selv med å være forbannet. « 

Schumer fortsatte og takket Dr. Seckin som « forandret » livet hennes. « Jeg har hatt det veldig vondt veldig lenge, og det vet menneskene nærmest meg, men du vil ikke dele det, du vil ikke fortelle det til noen fordi vi som kvinner bare er laget å føle at du skal holde kjeft, « la hun til. « Jeg har ikke livmor lenger. … Min smerte er ekte, smerten din er ekte. Vi må forsvare oss selv, vi må si ifra. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her