AnnaLynne McCord spiller for tiden hovedrollen i Lifetimes «Dancing Through the Snow», en søt feriefilm som medvirker i «Virgin River»-skuespilleren Colin Lawrence. McCord er også opptatt på jobb med podcasten sin, «Unzipped», som hun spiller inn med sin tidligere «90210»-medstjerne Shenae Grimes. I tillegg til å snakke med andre « 90210 »-aluner som Matt Lanter, har McCord og Grimes bygget et vellykket show der de diskuterer alt fra aktuelle saker til popkultur. Det er unektelig at forholdet mellom Grimes og McCord er det som gjør « Unzipped » så lett å sluke, men skuespillerne har kommet langt siden deres tid i den elskede ungdomsserien.

« Det er en morsom dynamikk mellom Shenae og jeg, » sa McCord til Nicki Swift. « Akkurat nå er hun som: » Vi må gjøre mer av popkulturen, fordi du vil ha Reiki Healers og pustearbeidsspesialister på showet. Og jeg tenker: ‘Fordi min demografiske interesse bryr seg om helbredelse.’ Så vi prøver alltid å balansere våre ekstremt forskjellige interesser, og det som skjer er at det er denne crossoveren som virkelig finner sitt hjem. »

Nicki Swift satte seg ned med McCord for å finne ut hvordan hun gikk fra fiender på settet til « 90210 » til venner med podcast-medverten Grimes.

AnnaLynne og Shenae fant forløsning

«Dancing Through the Snow»-stjernen AnnaLynne McCord er nå supernær med sin tidligere «90210»-kamerat Shenae Grimes, men det var ikke alltid tilfelle. « Jeg kunne ikke fordra jenta. Hun var forferdelig, » sa McCord til Nicki Swift. « Det var så morsomt. Spesielt når vi hasha det ut i første episode [of ‘Unzipped’], vi hadde bokstavelig talt de verste bildene av hverandre i tankene våre. »

Heldigvis for fansen klarte McCord og Grimes å bygge et nytt vennskap når « 90210 » tok slutt. McCord diskuterte spenningen fra fortiden, og sa: « Og det er morsomt nå, fordi en av tingene jeg sier i vennskap eller forhold og mennesker som har kjent meg lenge, jeg er som: » Du snakker til meg i 2009 og selv om jeg forstår hvorfor du snakker til meg som henne, er jeg ikke henne lenger, og jeg vil virkelig gjerne ha en samtale med deg og meg nå.' »

McCord fortsatte, « Og vi gjør det, ikke sant? Tenk på menneskene du har kjent, spesielt familien din du har kjent lengst, du har denne ideen om dem fra en gang, og så beholder du den [version of] de er i live, og de forhåpentligvis beveger seg og forandrer seg og vokser, og du er den første som sier: « Se på alle endringene jeg har gjort! » Hun la til, « Men vi glemmer å tilby den plassen til noen andre og det er det som har vært veldig kult med « Nae and I is we’re all about redemption. »

« Dancing Through the Snow » er tilgjengelig for strømme eksklusivt på Lifetime.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her