Det er ingen overraskelse at det å være leder av et langvarig reality-show som Ungkaren kan forårsake noe stress. Å vite at millioner ser på og bedømmer hvert eneste trekk (og kyss) mens du prøver å finne kjærligheten i livet ditt, er en unik og stressende satsing. Og etter showets Chris Harrison-kontrovers, er det sannsynligvis sannere enn noen gang.

Ikke bare måtte Ben Higgins – som var Bachelor i showets 20. sesong – navigere i stresset fra showet som alle Bachelor før han, men han gjorde det med en parasitt i magen. Ben avslørt på Fubo Sports « Drikker med Binks at han gikk ned 30 kilo mens han filmet showet. «Det sprøeste som noen gang har skjedd med meg på denne serien jeg kan snakke åpent til deg [about] nå, har jeg hatt en massiv parasitt hele tiden jeg var på showet, «Ben utdypet.» Jeg var i Honduras – som er et land jeg elsker – for et bryllup. Jeg får en parasitt i tarmen. Det treffer meg uken som filmen starter. »

De Alene in Plain Sight forfatteren avslørte at han tilskrev vekttapet sitt til stresset og angsten ved å filme og prøve å finne den. «Du kan egentlig ikke dele dette etter showet, fordi det ikke er et flott utseende Ungkaren, det er ikke et flott utseende for deltakerne. Det er ikke et flott utseende for showet at jeg var supersyk hele tiden. «

Ben Higgins sier at han var «super stresset» under filmen

I et intervju med Popsugar i februar 2021 diskuterte Ben Higgins følelsene av angst han følte mens han filmet. På spørsmål om hva han ville fortelle tv-stjernen selv fra før virkeligheten, sa han at han ville si til seg selv: «Jeg ble ganske så fanget opp i hodet på meg selv og ble litt robot. Jeg tenkte alltid på ting og var veldig stresset, «den Nesten kjent podcast vert avslørt. «Jeg vil bare si å ha det litt morsommere, dette er en kul opplevelse, nyt det litt mer og la løs. Jeg kunne aldri gjort det, jeg var alltid opptatt.»

Ben skrev historie på showet ved å fortelle de to siste kvinnene at han var forelsket i dem. Historisk har ledelsen ikke sagt «Jeg elsker deg» til kvinnene på kameraet, men Ben uttrykte sine sanne følelser for dem begge. «Du forteller deg selv helt til slutten at du vil uttrykke hvordan du har det, du vil være tro mot deg selv, du vil være tro mot folket … Jeg skulle ønske jeg ba meg selv være klok også i den kommunikasjonen, å vite hvem du sier det til og hvorfor du sier det, og om det er nyttig eller om det er sårende, ”utdypet han.

I skrivende stund er Ben forlovet med Jessica Clarke. Paret planlegger å gifte seg i 2021.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her