Sanger Billie Eilish har tatt over poplistene takket være singler som « Ocean Eyes » og « Bad Guy », og etablerte seg som beste nye artist ved Grammy Awards 2020. Den unge artisten har allerede Årets sang, Årets plate og Årets album under beltet, men som med mange kjendiser i musikkbransjen, kom ikke den raske turen til stjernen lett.

Eilish har tidligere kjempet mot internett-troll, som gransket klesvalgene sine og kom med upassende kommentarer om kroppen hennes. Gen-Z-dronningen ser ikke ut til å vike unna å snakke tankene sine og gjenvinne internettfortellingen rundt hennes personlige liv. I et intervju med Vanity Fair i 2019 satte en 17 år gammel Eilish rekorden rett på forholdets status, og delte: « Jeg er singel og er i ferd med å bli åtte-kriblende. »

Så hvordan syntes den Grammy-prisbelønte artisten om å være singel et år senere? La oss ta en titt.

Billie Eilish er ‘ikke bekymret i det hele tatt’ over forholdets status

Til tross for Billie Eilishs diskografi som dreier seg tungt om opp- og nedturer i forholdet, har popartisten ikke hastverk med å endre forholdets status. « For første gang i mitt liv føler jeg ikke behov for å være sammen med noen, » sa Eilish i 2019 i et årlig intervju med Vanity Fair. « Jeg har ikke blikket mot noen. Jeg er ikke i humør, og jeg har det helt bra. »

Spol frem til 2020, og sangeren er tilsynelatende fortsatt på samme side som hennes yngre selv. « Same s ** t, yesss, » sa Eilish mens hun så intervjuet i 2019. « Oh my gosh, det er min favorittdel av den siste videoen. Jeg er omtrent samme sted. Jeg har ikke en kjæreste og er lykkelig, som. Jeg er ikke bekymret i det hele tatt. Jeg elsker det .  » Eilish fortsatte: « Jeg er ikke imot noe. Jeg er ikke, vet du, skyver noe bort eller tvinger noe. Jeg er akkurat som stødig og kul med det, noe som er flott. Så det er et bra sted. Jeg ‘ Jeg er fremdeles med 17 år gamle Billie. « 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her