Caitlyn Jenner var innom «Utsikten» 28. september, og hun hadde historier å fortelle, spesielt når co-vert Whoopi Goldberg spurte hva hun har drevet med.

«Oh me, ingenting … bare løp for guvernør i den femte største økonomien i verden. Det har vært en ganske prosess,» svarte hun leken tilfeldig. Hun delte også noen av hennes begrunnelser bak budet hennes om guvernør i California. «Jeg så hva som skjedde ved grensen vår, og jeg så på barn i bur og mennesker som døde og prøvde å svømme over, og jeg sa:» Vet du hva, vi må stå opp, «sa hun. I skrivende stund har Jenner bare mottatt omtrent 1% av California Recall -stemmene, per The Washington Post. «Det gikk ikke slik vi ville til slutt, men [it was] en av de mest givende opplevelsene i livet mitt. Jeg møtte noen av de mest fantastiske menneskene, fantastiske organisasjoner, folk som gjorde virkelig gode ting for California. «

Når det gjelder løping igjen? Det er absolutt ikke av bordet. «Ja, jeg vil forbli involvert,» forklarte hun. «Det åpnet virkelig øynene mine for det politiske livet, det åpnet øynene mine, men det er andre ting jeg vil gjøre, og det er et forsøk på å få det republikanske partiet til å bli mer inkluderende. Selvfølgelig har jeg alltid vært på republikansk side , fordi jeg har konservative økonomiske verdier. «

Men Jenners utseende på showet ble ikke mottatt helt varmt. Fortsett å lese for flere detaljer.

Caitlyn Jenners utseende vakte blandede reaksjoner på «The View»

Caitlyn Jenner var innom «The View» 28. september og spiste på å muligens stille til valg igjen, men ikke alle seerne var begeistret over å se henne på skjermene sine.

«Hvorfor fortsetter folk å gi henne en plattform? Hun har ingenting å tilby, hun snakker GQP -talepunkter og vil bare ha oppmerksomhet. Slutt å gi disse typene sendetid, hvem neste? Tucker? Marjorie? Boebert?» en kritiker twitret. En annen la til, «Jeg ser igjen hvorfor jeg ikke ser dette programmet. WTF? Hun sier ikke engang noe: mange vage ord, ingen klare bilder av det hun har gjort. SMH. Tom samtale.»

Imidlertid så det ut til at minst en fan likte Jenners utseende, selv om de ikke var fan av realitystjernen og politisk håpefulle selv. «Jeg liker faktisk å se at folk viser hvem de er, i liveintervjuer, ikke bare gjennom lydbytes med skript,» sa de skrev. «@TheView -vertene gjorde en god jobb med å stikke hull i hver holdning Jenner sa hun var for. Som mangel på helsearbeidere. Det var en voksen og effektiv samtale.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her