Selv om det har vært noen rapporter som tyder på at det kongelige personalet bak kulissene har sett Netflixs mye surrede drama «The Crown», har det aldri vært noen bevis eller bekreftelse på at Queen Elizabeth faktisk satte seg om natten og så serien i seng med hennes elskede corgis. Men tilbake i mars innrømmet hennes barnebarn prins Harry at han og kona Meghan Markle så på noen av serien, men ikke spesifiserte hvilken sesong eller hvilke episoder.

Harry snakket med James Corden om «The Late Late Show», og sa at han ikke hadde noe imot å se en fiksjonalisert tolkning av familiens virkelige drama og hendelser. Han sa: «De later ikke som om de er nyheter. Jeg er mer komfortabel med «The Crown» enn jeg ser historiene skrevet om familien min eller kona eller meg selv. Fordi det er forskjellen mellom – det [«The Crown»] er åpenbart fiksjon, ta det som du vil, men [rumors are] blir rapportert som faktum fordi du angivelig er nyheter. Jeg har et reelt problem med det. «

Og mens Harrys innrømmelse sikkert sjokkerte mange fans, var minst én fremtredende skuespiller fra «The Crown» like sjokkert over det han sa.

Josh O’Connor vil vite mer om de kongelige og deres preferanser

Skuespilleren Josh O’Connor, som nettopp vant sin første Emmy for å ha fremstilt en yngre prins Charles i den tredje sesongen av «The Crown», sa nylig til ET Online at han faktisk var sjokkert over å høre at prins Harry og Meghan Markle så på showet, bare som resten av den ikke-kongelige verden gjør. Mens alle andre har visst om Harrys opptak i flere måneder, hørte O’Connor bare om showets kongelige publikum på Emmy Awards. Han sa: «Jeg visste faktisk ikke det. Jeg mener, det er flott. Jeg elsker det. Jeg er ganske fornøyd. Jeg mener, alle publikum for «The Crown» er flotte. Jeg er så glad for at de så det og jeg tror det er et av de showene som bare har rørt mange mennesker. Så jo mer, jo hyggeligere. «

O’Connor innrømmet også at hvis han fikk en sjanse, ville han stille prins Charles et bestemt spørsmål om kostholdet hans. «Jeg vil bare spørre ham om han har et kokt egg til hvert måltid, noe han tilsynelatende gjør! Som jeg føler er et godt spørsmål,» la han til. Hei, markedsundersøkelser er tydeligvis viktig, ikke sant?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her