OL i Tokyo 2021 nærmer seg raskt, og foreldrene til Simone Biles støtter nå datteren sin på den søteste måten. For ikke lenge siden forbløffet gymnasten alle med en kjevefallende rutine ved de amerikanske olympiske prøvene.

I løpet av nummeret hennes viste Biles sitt eget signaturdrag, The Biles, som består av en dobbel-dobbel demontering. Som rapportert av NBC Sports, mottok den unge gymnasten en total score på 118.098. « Hun kommer virkelig med et A-spill hun skal gå ned som en av de beste afroamerikanske gymnastutøverne i svart historie hvis hun vinner OL i Tokyo, » en fan twitret til støtte for Biles.

29. juni delte atleten også sin begeistring for å representere USA i det kommende OL. « VI SKAL TOKYO, » Biles skrev. « en slik surrealistisk følelse. Jeg kan ikke tro at jeg lagde det olympiske laget for andre gang, og jeg er utrolig glad for å representere Team USA. » Hun fortsatte: « Dette er bare begynnelsen på reisen. Takk for all endeløs støtte og kjærlighet. Jeg kunne ikke be om bedre støtte. » Etter å ha takket fansen på Twitter, har Biles nå vist takknemlighet mot sine største støttespillere – foreldrene hennes. Les mer nedenfor.

Foreldrene til Simone Biles gynget matchende T-skjorter

Mens Simone Biles forbereder seg på de etterlengtede OL i Tokyo i 2021, bestemte foreldrene hennes, Nellie og Ronald, seg for å overraske med en søt gest. Tar til Instagram 30. juni og la ut et bilde av seg selv med foreldrene sine. På bildet kan moren og faren til Biles sees som gyngende matchende T-skjorter, som kommer med datterens sitat « fordi jeg kan » trykt på forsiden.

« takknemlighet for mine søte foreldre [heart emoji], « Skrev Biles i bildeteksten. » Takk for at du har ofret siden dag 1, slik at jeg kan leve ut drømmen min. « Hun fortsatte, » men viktigst av alt, takk for at du alltid var der for meg gjennom alle høyder og nedturer. Dere er de absolutt beste. Jeg elsker dere. « 

Dette er ikke første gang Biles viser takknemlighet overfor foreldrene sine for deres støtte gjennom årene. « Foreldrene mine reddet meg, » sa hun på « Dancing With The Stars » i 2017 (via Today). « De har satt store eksempler på hvordan de skal behandle andre mennesker, og de har vært der for å støtte meg siden første dag. Det er ingenting jeg kan si til dem for å takke dem nok. » Så søtt!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her