Det er ingen hemmelighet at Gigi Hadid er en av de hotteste modellene i bransjen. Hun rangerer der oppe med slike som Kendall Jenner og søsteren Bella Hadid, og hun har fulgt i fotsporene til sin berømte mor, Yolanda Hadid. Vi møtte Gigi første gang i 2012 på « The Real Housewives of Beverly Hills, » per IMDb. Rett etter det tok modellkarrieren av, og nesten hver gang vi går i matbutikken, ser vi henne på forsiden av et magasin!

Mens karrieren hennes som modell er det hun er mest kjent for, har Gigi også en ny rolle i livet – som en mor. Hun og Zayn Malik ønsket datteren Khai velkommen til verden i september 2020. « Jenta vår ble med oss ​​på jordens side i helgen, og hun har allerede forandret verden vår, » skrev hun på Instagram. « Så forelsket. »

Siden fødselen har modellen delt mange kikk på datteren sin, men vi har ennå ikke sett den vakre babyen på nært hold. På morsdagen delte Gigi et søtt innlegg for å hedre sin lille jente, og vi har ærlig gåsehud. « Ryktene er sanne: min beste venn, hensikt, muse, største stolthet og glede! Jeg føler meg så heldig og inspirert av mammaen din, min Khai !! » suste hun. « En gammel sjel full av solskinn, du lyser opp alles dager! Takk takk takk. »

Fortsett å rulle for å finne ut hvordan Gigi hadde det med å få tilbake kroppen etter babyen sin.

Gigi Hadid ble nettopp virkelig om kroppsbildet hennes

Gigi Hadid har vært en åpen bok i de fleste intervjuer, og med rollen som modellen kommer spørsmålet om vekttap etter babyen. I et intervju og omslag med Vogue, som var bare ti uker etter at hun fødte, åpnet Gigi seg om hvordan hun følte å miste graviditetsvekt. « Jeg vet at jeg ikke er så liten som jeg var før, men jeg er også en veldig realistisk tenker. Jeg rett opp var som, » Ja, jeg skyter en Vogue omslag, men jeg kommer tydeligvis ikke til å være størrelse 0, ‘og jeg føler heller ikke på dette tidspunktet at jeg trenger å være tilbake på det,’ sa hun om modellering så snart etter fødselen. ‘ en velsignelse av denne tiden på mote at alle som sier at jeg må være som kan suge den. « Vi må beundre henne for hennes ærlighet og ikke-BS holdning!

I tillegg delte modellen at hun håper å prøve et par ting i karrieren hennes nå som hun er mamma. Hun måtte reise så mye med modelleringsjobben sin, men hun er åpen for andre muligheter nå. « Jeg vender meg mot ting som føles mer stabile enn å være i et annet land hver uke, » dished hun til utløpet.

Nå bor hun, Zayn Malik og Khai alle på en gård, og hun sier at det passer henne mye bedre enn leilighetslivet i New York City. Elsker det!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her