De kan ha delt seg for over 20 år siden, men ekteskapet til Tom Cruise og Nicole Kidman er et vi aldri kommer til å glemme. Paret møttes i 1989 på settet til racerbilfilmen «Days of Thunder» og ble umiddelbart forelsket. «Han feide meg av føttene mine,» sa skuespilleren senere til Vanity Fair. «Jeg ble gal, lidenskapelig forelsket. Og som skjer når du blir forelsket, hele planen min med tanke på hva jeg ville ha for livet mitt – jeg var som,» Glem det. Dette er det.» Jeg ble fortært av det, villig. Og jeg var desperat etter å få en baby med ham. Jeg brydde meg ikke om vi var gift. Det er det jeg skulle ønske jeg hadde gjort. «De giftet seg ett år senere.

Dessverre tok Kidman og Cruises kjærlighetshistorie slutt i 2001, noe som gjorde skuespilleren «knust». Kidman fortalte Du Jour (via People) at det tok henne «veldig lang tid å helbrede» og at hun var så «skadet» at hun ikke visste om kjærlighet og ekteskap «noen gang kom til å skje igjen med meg.» Imidlertid var det minst en person som var der for å gi henne en hånd gjennom en tøff tid. Rull fremover for å finne ut hvorfor Kidman krediterte sin gode venn Hugh Jackson for å ha hjulpet henne gjennom hennes profilerte skilsmisse fra Cruise.

Hugh Jackman hjalp Nicole Kidman med å «helbrede»

Nicole Kidman avslørte senere at hun støttet seg til Hugh Jackman og hans mangeårige kone Deborra-Lee Furness etter at hun ble skilt fra Tom Cruise. «Da jeg ble skilt, var Hugh og Deb så mye en del av helbredelsen min,» sa hun til Australian Women’s Weekly. «De var noen av mine beste venner gjennom den perioden.» Selv om hun ikke detaljerte hvordan de hjalp henne, har de vært venner i årevis. I følge Daily Mail møttes Kidman og Furness på slutten av 80 -tallet da Kidman først kom til Los Angeles som tenåring. I sin tid før hennes store pause i «Days of Thunder», der hun ble introdusert for Cruise, brukte hun tid på å sove på sofaen til Furness.

Selvfølgelig gjorde Kidman og Jackman det stort, og spilte til og med mot hverandre i 2008’s «Australia». I disse dager forblir Kidman nære venner med Jackman og Furness, og de fortsetter å være der for hverandre – spesielt i livets store øyeblikk. De deltok til og med på bryllupet til «Big Little Lies» med Keith Urban i 2006, per ABC News, hvor «X-Men» -skuespilleren sang for paret.

Vendte Nicole Kidman seg til Hugh Jackman for å få hjelp i et annet forhold?

I 2019 var det rykter om at Nicole Kidmans ekteskap med Keith Urban var i trøbbel etter at National Enquirer hevdet at paret hadde truffet en grov flekk (per Gossip Cop). På den tiden ble det antatt at skuespillerens forhold til Hugh Jackman var et problem for countrysangeren. «Hugh og Deb elsker å dele sin visdom med en gammel venn – men Keith blir frustrert over hvordan hun løper til dem med hvert eneste lille problem,» sa innsiden til tabloid. «Han holder ut med det til et punkt, men det er absolutt litt fornærmende at hun lytter mer til dem enn hun gjør sin egen mann.»

Gossip Cop debunked ryktene om Kidman og Urbans forhold på steinene. Imidlertid er en ting sant: Jackmans ekteskap med kona Deborra-Lee Furness er absolutt en å se opp til, ettersom paret har vært sammen i over 25 år og virker lykkelig forelsket.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her