Verden gleder seg til prins Harrys memoarer kommer i hyllene, men det ser ut til at tonen hans i boka kan bli en bekymring.

Harry sendte fansen til vanvidd da han kunngjorde sin memoar, og det virker som en saftig lesning. Å skrive om livet hans var ikke noe bra for ham, da han sa i en uttalelse (via People): « Jeg skriver dette ikke som prinsen jeg ble født, men som mannen jeg har blitt, » og la til: « Jeg har skrevet brukt mange hatter i løpet av årene, både bokstavelig og billedlig, og mitt håp er at når jeg forteller historien min – høyder og nedturer, feil, lærdom – kan jeg hjelpe til å vise at uansett hvor vi kommer fra, har vi mer i vanlig enn vi tror. « 

Harry kunne ikke gi for mye, men det ser ut til at han ikke kan vente med å dykke ned i livet sitt og dele historien sin. « Jeg er dypt takknemlig for muligheten til å dele det jeg har lært i løpet av mitt liv så langt, og er spent på at folk kan lese en førstehånds beretning om livet mitt som er nøyaktig og helt sannferdig, » fortsatte han. Selv om han ga kongefamilien et forsprang, er prins Charles og prins William angivelig « nervøse », ifølge Us Weekly.

Spenningen for memoarene er ekte, men hvordan vil Harry egentlig høres ut? Fortsett å lese for mer informasjon.

Prins Harry skal få litt hjelp til memoarene sine

Prins Harry jobber med memoarene sine med ghostwriter JR Moehringer, men han kan ikke bare ta pennen til papir – han må huske tonen sin.

Erfaren ghostwriter Andrew Croft sa at Harry avlaster tankene sine er en god idé fordi Harry « elsker å snakke om følelsene sine og vil være ærlig. » Croft sa: « Han er rik, mektig, berømt og skadet, og den største gaven av alt til en ghostwriter, hans partner støtter ideen om at han skal fortelle alt. Harrys spøkelse må styre ham fra å høres bitter ut og avgjøre poeng, « skrev han i The Times (via Daily Mail). Croft understreket også at Harry og hans ghostwriter trenger å stole på hverandre når han dykker ned i tøffe minner. Harry vil trolig diskutere dødsfallet til moren prinsesse Diana, så det å ha et solid forhold til Moehringer virker viktigst.

I følge utløpet er Harrys « tell-all » « toppen av isfjellet », som sannsynligvis ikke vil gjøre mye for å forbedre forholdet til den kongelige familien. En kongelig assistent sa angivelig: « Jeg frykter at de kan seile inn i solnedgangen nå, overbevist om at de gjorde det rette ved å snakke ‘sannheten’. Nå håper jeg alle holder på f ** k. « 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her