Den pensjonerte profesjonelle idrettsutøveren Lamar Odom skapte overskrifter i desember 2021 da han erklærte at han var « fri » på sin Instagram-historie. « I dag er jeg fri. Narkotikafri. Marihuanafri. Forholdsfri. Jeg gjenoppbygger et forhold til meg selv. Med familien min. Jeg er fokusert på min tro. Min vekst. Min merkevare. Jeg er en legende. Jeg eier den. Jeg er en narkoman i bedring. Jeg eier det også, » skrev han i innlegget (via Us Weekly). Akk, det er fortsatt én ting han ennå ikke er fri fra – negativ publisitet.

Lamar Odom skapte overskrifter i 2019 da han deltok i et intervju med TV One’s Uncensored og tilsto at forholdet hans til skuespilleren Taraji P. Henson til slutt tok slutt på grunn av realitystjernen Khloe Kardashian. «Jeg møtte Taraji kl [an] HBO-fest. Jeg møtte henne og vi slo det av med en gang, » husket Lamar. « Og jeg skulle bare ønske jeg hadde gjort ting annerledes med henne. Hun var litt eldre enn meg. Men jeg lærte mye av henne fordi det var det viktigste forholdet som voksen jeg hadde til en svart kvinne, » fortsatte han. Men når det gjelder bruddet? « Ting endte med Taraji fordi jeg var en umoden punk. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle fortelle henne at jeg ble forelsket i en annen kvinne ved navn Khloe Kardashian, sa han.

Men nå har det gamle klippet begynt å trende igjen i 2022, og det har fått Lamar til å føle seg på en eller annen måte…

Lamar Odom sammenlignet sosiale medier med « det mest dødelige stoffet »

Lamar Odom er klar til å forlate fortiden i fortiden i 2022.

« Jeg ser at tabloidene jager etter for å få følgere, 2022 kuttet kampene! » den tidligere basketballspilleren la ut på Instagram-feeden sin som svar på den virale videoen som ble populær to år senere. « HVORFOR vises og spilles et intervju fra 2019? Hvor er royaltyene mine siden det virker som om jeg er i syndikering. @tarajiphenson ingenting annet enn kjærlighet til deg alltid. La oss ikke mate massene, » fortsatte han i innleggets bildetekst. « Sosiale medier er verre enn det mest dødelige stoffet, vi har blitt avhengige av falske nyheter, sladder, løgner. Vi gjør negativitet og vold til trendemner, tveegget sverd, » la han til. « Jeg kommer til å fortsette å velge hovedveien, hvis du kjenner meg vet du det. »

Mens Taraji P. Henson var spesielt mor på innlegget, sa andre Instagram-brukere ifra. « Kutt ut spillene eller skjær sjekk! » skrev en fan. I mellomtiden applauderte en annen Lamar for å ha holdt hodet oppe. « Hold deg sterk. Sjalu mennesker er svake! Du er fantastisk og fortsett å bruke vitnesbyrdet ditt! » viften skrev.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her