Før Lindsay Lohan slo det stort i Hollywood, spilte hun som tvillingene Annie og Hallie i Disney-klassikeren 1998, « The Parent Trap. »

Under en virtuell rollebesetning i juli 2020 avslørte Lohan at hun fortsatt husker håndtrykket hun utførte på sommerleiren med butleren Martin (spilt av Simon Kunz). « Jeg har blitt bedt om å gjøre det, og ja, jeg husker det, » sa hun (via People). « Jeg tror det er litt der jeg ødelegger det. » Lohan la til: « Uten denne filmen hadde jeg ikke fått skuespilleren. »

Dennis Quaid, som spilte Lohans far i filmen, hadde mye å si om skuespilleren, ifølge et intervju i august 2020 med Today. « Hun slo meg som den smarteste og mest tidligfryktige 11-åringen jeg tror jeg noensinne har møtt. Hun hadde bare denne tilliten til henne. Det var bare ganske åpenbart at dette var noen som var veldig talentfulle og skulle gå utover ‘Foreldrefellen.’ Hun var en styrke, « sa han.

Til tross for det tilsynelatende gode forholdet til Quaid, er mange nysgjerrige på skuespillerens forhold til den avdøde Natasha Richardson, som spilte hennes mor på skjermen. Fortsett å lese for mer informasjon.

Natasha Richardson og Lindsay Lohan hadde et mor-datter-lignende forhold

Da Natasha Richardson døde av en tragisk skiulykke i Canada i 2009, kom Hollywood ut for å hedre henne, ifølge ABC News.

En av disse skuespillerne var Lindsay Lohan, som spilte datteren sin i den nevnte Disney-filmen « The Parent Trap. » Lohan deltok ikke i begravelsen, men sendte en uttalelse den gangen: « Hun var en fantastisk kvinne og skuespillerinne og behandlet meg som om jeg var hennes egen. Jeg så ikke mye av henne gjennom årene, men jeg vil savne henne. Min hjertet går ut til familien hennes. Dette er et tragisk tap. « 

Lohan reflekterte over Richardson under en virtuell rollebesetning i juli 2020, og det er tydelig at hun hadde innvirkning på skuespilleren på den tiden. « Natasha hadde en slik eleganse og nåde, og hun var så morslig mot meg, » sa Lohan (via People). Hun hyllet også Richardson på bursdagen sin i mai 2021 og skrev « Happy Birthday Angel » via Instagram. Det er klart at Lohan alltid vil verdsette hennes bånd med Richardson.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her