Skuespiller Meg Ryan var involvert i en av de største jukseskandalene i Hollywoods historie sammen med A-listeskuespilleren Russell Crowe. Ryan, som på den tiden var beundret av publikum for sine roller i romantiske komedier som « Sleepless in Seattle », var gift med skuespilleren Dennis Quad da affæren hennes med Crowe begynte i 2000. Ryan og Quaid giftet seg i 1991 og ønsket en sønn velkommen sammen i 1992, per Amomama. Ekteskapsproblemene deres kom på hodet da separasjonen deres begynte i 2001, men før det slo en bombe nyheten om at Ryan hadde gått ut på Quaid med sin medstjerne Crowe.

Kilder sa at Ryan var « ekstremt forelsket » av sin medstjerne Crowe på settet til filmen deres « Proof of Life », og romantikken deres var en kilde til stor klossethet mellom filmens rollebesetning og mannskap, ifølge Mirror. Utsalgsstedet rapporterte at Ryan hoppet ut på filmens salgsfremmende presseturné for å unngå å bli spurt om affæren. Regissør Taylor Hackford ga til og med medieundersøkelsen skylden for flicktankingen ved billettkontoret. Her er hvordan Ryan virkelig følte seg etter at forholdet hennes med Crowe forårsaket en mediestorm.

Meg Ryan var over dramaet med Russell Crowe

Meg Ryan møtte mye offentlig skam etter at forholdet hennes med Russell Crowe kom i pressen. Ryan snakket om et øyeblikk da hun var til latter midt i dramaet i et intervju med The Guardian i 2003. « Det var på One Aldwych Hotel, » husket hun. « Denne tingen skjedde og jeg var over hele tabloidene og jeg gikk gjennom lobbyen og stedet stoppet. Folk sluttet å snakke og stirret på meg. » Selv om det kan ha vært en pinlig situasjon, sa Ryan at hun børstet av hendelsen. «Og så kom jeg til heisen, og i stedet for å falle fra hverandre og si «åå», begynte jeg bare å le,» sa hun. « Denne tingen som folk er så redde for hele tiden – offentlig kritikk eller misbilligelse – har ingen makt hvis du kjenner deg selv. »

Ryan røpet videre følelsene sine om å heve seg over dramaet i et 2019-intervju med The New York Times Magazine. « Det er en ekte gave når du vet at du aldri kan administrere et bilde eller en historie og du slutter å bry deg, » sa hun. « Jeg følte effekten, som om jeg var den slemme fyren eller hva historien var. Men jeg husker at jeg ga slipp på å måtte korrigere noen. »

Meg Ryan satte rekorden om skilsmissen

Meg Ryan avslørte senere at forholdet hennes med Russell Crowe ikke var det som brøt opp ekteskapet hennes med Dennis Quaid. « [Crowe] var definitivt der på slutten, men det var ikke hans feil, » sa Ryan i et intervju med InStyle (via Today). Ryan satte også rekorden om nyhetshistorier som malte henne som en skurk i situasjonen. « Det var en flott historie, » fortalte hun magasinet. « Men det som ikke var med i historien var virkeligheten av ekteskapet mitt i ni år. » Ryan avslørte at Quaid også hadde jukset under tiden deres sammen. « Dennis var ikke trofast mot meg i en lang tid, og det var veldig smertefullt, » sa hun. « Jeg fant ut mer om det når jeg ble skilt. »

I et 2018-intervju med Megyn Kelly på «Today» kalte Quaid ekteskapet sitt med Ryan «mitt mest suksessrike forhold i livet mitt». Skuespilleren innrømmet at Ryans stjernestatus fikk ham til å føle seg usikker under partnerskapet deres. « Da vi møttes, vet du, jeg var den store saken, » forklarte han. « … da ville vi vært ute i New Yorks gater og de ville vært som ‘Meg, Meg!' » Quaid fortsatte med å si at Ryans berømmelse som formørket hans fikk ham til å føle at han « forsvant. » « Jeg trodde ikke jeg var så liten, » sa han, « men jeg var det. » Kelly svarte: « Det var en vekstmulighet. » Quaid var enig og la til: « Jeg lærte av det. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her