Priyanka Chopra og Nick Jonas har vært gift siden 2018, og er bare forelsket. Det er selvfølgelig ikke overraskende at Chopra fungerer som Jonas «muse når det gjelder ham som skriver musikk. Faktisk er det noe han snakket åpent om etter at han kunngjorde utgivelsen av sitt siste soloalbum, Spaceman, på Twitter. Dette blir Jonas «fjerde soloalbum, og hans første siden 2016, ifølge Apple Music. De 11 sporene på Spaceman var veldig inspirert av kona til Jonas, som han nylig diskuterte.

I et intervju i mars 2021 med Jimmy Fallon den The Tonight Show, Jonas åpnet seg for å tilbringe mye av 2020 i karantene, hvor noe av den tiden var borte fra kona. Han forklarte at følelsene av ensomhet og lengsel virkelig hjalp ham med å skrive tekstene til flere av sangene på Spaceman, inkludert teksten til tittelsporet. «Jeg begynte liksom å skrive denne platen tilbake i juli. Min kone var over i Tyskland og fullførte denne lille filmen Matrisen. Og jeg var som, «Du vet, jeg føler meg veldig koblet fra verden, først og fremst, og nå min person.» Og jeg gravde bare skriftlig … i løpet av et par dager var jeg som «Å, dette er et soloalbum.» Og noen dager senere var jeg som: «Dette er et slags temaalbum», «sa han til Fallon.

Nick Jonas sa at albumet i utgangspunktet er en samling av «kjærlighetsbrev» til kona Priyanka Chopra

Nick Jonas fortalte også Jimmy Fallon at «å koble seg sammen» med kona etter at de to hadde vært fra hverandre så lenge, virkelig sparket kreativiteten hans i høyt gir. «Hovedtemaet fra dette albumet, mer enn noe annet, handler bare om håp om fremtiden og se en lysere dag framover,» sa han. Jonas satte seg ned for en prat med Apple Musics Zane Lowe i februar 2021 der han gikk nærmere inn på Spaceman og hvordan Chopra virkelig hjalp ham med å skape litt musikkmagi. «De fleste av sangene er stort sett bare kjærlighetsbokstaver, som når jeg ikke kan formulere den følelsen jeg har med mine ord uten musikk, går jeg i studio. Og jeg er takknemlig for å ha det fordi det gjør henne glad, og det er viktigst, «forklarte Jonas.

Og i tilfelle det var tvil om hvordan Chopra føler om Jonas «siste musikalske satsing, «hun elsker det,» sa han til Zane Lowe. Noen få titler på albumet inkluderer «This Is Heaven», «Sexual» og «Death Do Us Part», som vi ser på Apple Music.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her