Pink åpner for hvordan det var å bli satt opp mot Britney Spears og Christina Aguilera på begynnelsen av 2000-tallet. Popsangerne debuterte sine første studioalbum til millioner av fans praktisk talt samtidig. Med Spears «»… Baby One More Time», Aguileras selvtitulerte «Christina Aguilera» i 1999, og Pink’s «Can’t Take Me Home», som alle treffer TV-musikkvideo nedtelling og kjøpesentre i år 2000, de tre kvinner i musikk ble ofte sett på som konkurranse, et sentiment har siden Pink funnet å være «urettferdig» (mer om dette senere).

Rivaliseringen mellom Pink og Christina Aguilera begynte i 2001 da de to ikke gjorde det nøyaktig slo det av mens du jobbet sammen om «Lady Marmalade.» «Vi var super unge og super nye på det hele, og jeg tror jeg er en alfa, og hun er en alfa,» sa Pink I DAG. Når det kom til Spears, kunne Pink imidlertid ha forårsaket splittelsen alene.

Artisten droppet Spears på singelen «Don’t Let Me Get Me» i 2001. Tekstene gikk, «Lei av å bli sammenlignet med jævla Britney Spears / She’s so pretty, that just is not me.» Spears tok ikke så vennlig å at, og 20 år senere avslører Pink at mye av striden var, vel, blåst ut av proporsjoner. Rull ned for å se hvordan de to artistene ser tilbake for øyeblikket nå.

Pink sier at hun aldri var «anti-Britney»

Så, hva skjedde mellom Britney Spears og Pink? På den tiden sa Spears til Rolling Stone på navnedråpen, «Hun sannsynligvis [said] det for å beskytte hele gimmick-tingen hennes. Jeg respekterer det, men vær ikke hykler og legg meg ned når du liker å opptre med magen din også. Jeg tror fortsatt musikken hennes rocker, men det hele skadet følelsene mine. «

I ettertid er 20/20. I et 13. mai-intervju med People, delte Pink hvordan det var «så urettferdig for alle jentene [out there]»at hun ble satt opp mot andre kvinnelige popsangere som Spears, og hvordan hun aldri var» anti-Britney. «» Jeg elsker Britney – hun pleide å bære rundt albumet mitt, «sa Pink til uttaket.» Jeg var som, « Dude, jeg er en gatepunk, jeg bare skateboard. Det trenger ikke være anti-Britney. Jeg vil ikke kjempe mot noen. «

Pink fortsatte med å fortelle hvordan hun taklet de konstante samtalene om feuding og tabloid oppmerksomhet mellom kvinnene som ledet pop tidlig på 2000-tallet. «En av de beste tingene … [a music producer] noensinne har fortalt meg at denne musikkbransjen er stor nok til at alle kan vinne samtidig, «sa hun til People.» Det er ikke noe som heter konkurranse. Jeg tror vi navigerte gjennom det så godt som en 20 år gammel jente kan. Nå tror jeg det er helt annerledes. Jenter som støtter jenter er rad – jeg elsker å se det. «

Vi er glade for at disse to tilsynelatende har sagt «Så hva» til deres tiff.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her