Den britiske sangeren Sam Smith er en av de mest kjente artistene innen popmusikk. De brøt først ut på den britiske musikkscenen da de ble presentert på Disclosure-sangen «Latch» i oktober 2012. Smiths berømmelse vokste internasjonalt i april 2014 med sangers smash-hit «Stay With Me» etterfulgt av midten av 2014-utgivelsen av sin debut. album, I den ensomme timen.

Midt i løslatelsen av I den ensomme timen, Smith fortalte verden at de var homofile i et intervju med Fader. De avslørte også at de aldri hadde opplevd kjærlighet på første hånd til tross for at albumet var fullt av kjærlighetssanger. «Jeg har aldri vært i et forhold før,» sa de til bladet. «I den ensomme timen handler om en fyr som jeg ble forelsket i i fjor, og han elsket meg ikke tilbake. … Jeg var på et veldig mørkt sted. «

I 2019 kunngjorde Smith at de ville begynne å bruke de ikke-kjønnede, ikke-binære pronomenene de / dem. «etter en levetid på å ha vært i krig med kjønnet mitt, har jeg bestemt meg for å omfavne meg selv for den jeg er, innvendig og utvendig. Jeg er så spent og privilegert å være omgitt av mennesker som støtter meg i denne beslutningen, men jeg har vært veldig nervøs for å kunngjøre dette fordi jeg bryr meg for mye om hva folk synes, «de skrev i en Twitter-tråd.

Det kan være vanskelig for alle å være i rampelyset, og Sam Smith avslørte at berømmelse ikke var det han forventet å være.

Berømmelse freaked Sam Smith ut

Sam Smith og berømmelse har tilsynelatende vært i strid fra starten. Etter å ha gitt ut sitt andre album, Spenningen av det hele, i 2017, avslørte Smith i et intervju med Associated Press at deres største kamp var å finne balansen mellom «kjendis» Sam Smith og «vanlig fyr» Sam Smith. Da albumet kom ut, hadde Smith en «freak out».

De forklarte: «Jeg blir veldig opprørt fordi det bokstavelig talt var over natten. Så snart albumet kom ut, kjente alle meg igjen, og det skremmer meg.» Hvordan takler de disse følelsene? «Når berømmelsestingene blir gale igjen, husker jeg bare meg selv hva jeg er. Jeg er sanger. Jeg er låtskriver. Jeg er her for å lage musikk. Jeg vil ikke gi sladder, vet du,» Smith sa.

I et intervju med oktober 2020 med Mote bladet, avslørte de: «Det å bli berømt er en av de viktigste traumene i mitt liv så langt. Jeg har opplevd det som et sjokk for systemet.» De utvidet opplevelsen og forklarte: «I en alder av 20 år ble jeg satt i denne maskinen som snudde livet mitt på hodet i løpet av åtte eller ni måneder. Alt jeg visste forandret seg. Alle behandlet meg annerledes.»

Om deres nye virkelighet, sa Smith, «det er denne rare blandingen av skyld, stolthet, tristhet, lykke, frihet, inneslutning. Alle disse tingene du føler samtidig som du bare må trene og ri på bølgen.» Fortsett å lese for å finne ut hvordan Sam Smiths forhold til berømmelse har utviklet seg.

Sam Smith kom til rette med berømmelsen

Etter å ha kjempet mot sin egen berømmelse i årevis, virker det som om Sam Smith kan komme til enighet med kjendisen sin. Under en episode av First We Feast’s «Hot Ones» i oktober 2020, mens de kjempet mot det som ser ut til å være noen veldig, veldig krydret vinger, husket Smith barndommens tanker om berømmelse og hvordan deres oppfatning har endret seg siden de ble kjent.

Mens de vokste opp, avslørte sangeren «Dancing with a Stranger» at de tenkte på kjente mennesker som perfekte og å ha perfekte liv. I følge Smith var perfeksjon «et mål [he] måtte komme til, der alt skulle være i orden og du ikke skulle føle smerte lenger. «Etter hvert som Smith har utviklet seg som et individ, har de lært å ikke bare akseptere lykke, men også å akseptere det faktum at» lykke er en følelse som også er flytende og flyktig. «De har lært at du kan føle smerte og fremdeles være lykkelig. For Smith sa de at det virkelig handler om å være» å akseptere alle følelser. Og det er det [he finds] spennende.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her