«The View» -leder Sara Haines chattet med tidligere co-host Lisa Ling på episoden 28. september av podcasten «Behind the Table», og det var mye diskusjon-spesielt om Haines første dag på showet.

«Jeg husker den første dagen jeg kom hit, [«The View» co-creator and executive producer] Bill Geddie trakk meg ut av garderoben min, og jeg husker at broren min var med meg fordi jeg var forstenet, og han er som mitt sikkerhetsteppe, «forklarte hun.» Bill peker på denne rettighetserklæringen for showet, og han sier til meg, «I dag er du 25% av denne tabellen.» Han er som, «Jeg vil høre fra deg 25% av tiden.» Så jeg brukte hele første gangen på å regne matematikk i hodet: «Hvor mange ganger har jeg snakket, har jeg slått 25% ennå?» Jeg var skikkelig nervøs. «

Haines fortsatte: «Jeg husker rett før vi gikk ut på settet den første dagen, det var Whoopi [Goldberg], Jenny McCarthy, Sherri Shepherd og meg selv. Og Sherri snudde seg veldig raskt og hun sa: «Det kan være veldig tøft å komme inn ved dette bordet, men hvis du vil snakke, kan du bare trykke meg under bordet for å gi meg beskjed fordi jeg er på vei ut herfra og du er på vei inn. «

Hvordan følte Haines seg om rådet? Fortsett å lese for flere detaljer.

Sara Haines er takknemlig for Sherri Shepherds veiledning om «The View»

I den siste episoden av podcasten «Behind the Table», da hun husket sin første dag på «The View», forklarte hun hvorfor hun er takknemlig for tidligere co-host Sherri Shepherd. I episoden avslørte Haines at Shepherd fortalte henne å dytte henne under bordet hvis hun ville snakke, siden det er vanskelig å få et ord når kvinnene snakker.

«Jeg husker at jeg bare stoppet i sporene mine og ble rammet av to ting,» sa Haines. «Én, jeg har en slik ærbødighet for alle kvinnene som har kommet før. Jeg er en stor fan av Sherri Shepherd – jeg hadde ikke tenkt å trykke på kneet hennes og be henne om å holde kjeft når som helst snart. Det står fremdeles i dag, år seinere.»

«To,» fortsatte hun, «Sherris nådighet for å ha sagt at, spesielt i denne bransjen er det vanvittige generelt, og så setter du en haug med mennesker ved et bord som prøver å snakke, og det er som en familiemiddag hvor noen vil bite deg gi fra hvis du sier ifra. Så for å få henne til å fortelle meg det så sjenerøst og hun ikke kjente meg fra Adam, er det bare hennes hjerte, og jeg syntes det er så vakkert. «

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her