Saweetie åpner opp om hennes nylige samlivsbrudd fra Migos-rapperen Quavo etter tre år sammen, og hvordan hun virkelig føler om deres veldig offentlig splittelse.

De to rappernes kjærlighetshistorie ble et konstant emne av interesse for fans på sosiale medier, med paret som regelmessig flagret av kjærligheten til hverandre. De først gled inn i hverandres DM-er i 2018 og så ut til å gå sterkt frem til mars 2021. Det var klart at ting ikke var slik søt. Saweetie tok til Twitter for å komme med nyhetene og skrive: «Jeg er singel. Jeg har tålt for mye svik og vondt bak kulissene til at det kan sirkulere en falsk fortelling som forringer karakteren min.» Rapperen «Best Friend» fortsatte: «Jeg sjekket følelsesmessig ut for lenge siden og har gått bort med en dyp følelse av fred og frihet. Spent for dette nye kapittelet om opphøyelse.» Ting ble enda mer kaotiske da TMZ fikk overvåkingsopptak av Saweetie og Quavo angivelig hadde en fysisk krangel i en heis i en leilighet i Los Angeles, California, med Saweetie som tilsynelatende svingte på sin eks. Hun forklarte senere til NBC News: «Denne uheldige hendelsen skjedde for et år siden.»

Saweetie har siden avslørt at hun fikk håret og sminke gjort for W magazine da hun opprinnelig sprengte den første tweeten. Og det hadde hun mye mer å dele med det samme uttaket. Se hva Saweetie ellers har avslørt om hennes oppbrudd fra Quavo.

Saweetie tenker mindre på Quavo og mer på suksess

Så hva er det siste med singelen Saweetie? I omslagshistorien med W Magazine 5. mai åpnet rapperen seg om hennes følelsesmessige tilstand under marsoppbruddet. «Jeg har lært at verden ikke stopper for noen,» sa artisten til utløpet. «Og det kommer helt sikkert ikke til å stoppe for meg bare fordi jeg fikk hjertet mitt brutt. Jeg var takknemlig for å gjøre fotograferingen [at the time]. Jeg var som, jeg kan takle alt dette senere. «

Saweetie la til at fokuset hennes har skiftet fra hjertesorg til karrieremål. «Jeg har mål,» sa hun. «I karantene gjorde jeg mye humørspring. Jeg hadde humørbrett for mote, musikk og livsstil,» la hun til i W Magazine. «Livsstil ville være, hva slags biler vil jeg ha? Hva slags hus? Når vil jeg ha barn? … Hvis du vil lykkes, må du være detaljert i livet. Jeg vil ha 900 millioner dollar. «

Stjernen fortalte utløpet det spesifikk figur kom fra å se på andre kjendiser. «Jeg ser på Rihanna. Jeg ser på Kylie. Jeg ser på alle jentene som jobber i de verdenene jeg er i,» la hun til. «Jeg likte gjennomsnittlig pengene mellom alle disse kvinnene jeg beundrer, og 900 millioner er tallet. Så hvis jeg har en dårlig dag, er jeg akkurat som 900 millioner, jente! Gå!»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her