Jessica Chastain er ikke fremmed for å fremstille karakterer som er større enn livet. Imidlertid rystet rollen som avdøde televangelist Tammy Faye Bakker i « The Eyes of Tammy Faye » henne, med stjernen « It: Chapter 2 » som kalte den « den vanskeligste » rollen hun noen gang hadde påtatt seg.

Som Chastain fortalte Los Angeles Times, « Jeg var redd for at folk skulle gjøre narr av meg … Jeg hadde blitt matet at hun var et forferdelig menneske … Mediene lærte meg at hun brukte mennesker og stjal pengene deres .  » Men etter å ha forsket, bemerket Chastain: « Jeg hadde denne dommen mot henne, og jeg skjønte at det var så fascinerende hvordan media kan gi alle et kollektivt minne som kanskje ikke er sannheten, » og la til: « Det er ikke riktig. Jeg ville gjør noe med det for å hedre henne.  » Så hun skaffet seg rettighetene til å lage 2021 -filmen.

Per ABC News ble Tammy Fayes tvangelist -ektemann Jim Bakker funnet skyldig i postfusk, konspirasjon og svindel. Før han ble arrestert var han og Tammy Faye Scrooge McDuckin på vei gjennom livet med en privat jet, luksusbiler og herskapshus. På spørsmål fra LA Times om hun tror på Tammy Fayes uskyld, svarte Chastain: « Det som betyr noe for meg er at hun aldri ble prøvd. Det var aldri bevis som sa at hun visste. Det som betyr noe for meg er at samfunnet og media fant hun skyldig basert på hva? … Mascaraen hennes? « 

Lite visste Chastain at rollen også ville påvirke henne fysisk.

Jessica Chastains sminke tok opptil syv og en halv time å gjøre

Tammy Faye Bakker var kjent for sin over-the-top sminke. I et intervju med The Ledger delte tv -sangeren: « Nøkkelen er falske øyenvipper og mascara på øyevippene. » Men hun sparer absolutt ikke på leppene hennes: « Jeg kunne bare ha på meg en liten leppestift og se ut som om jeg var trukket sammen, men jeg kan ikke hjelpe det-jeg må legge på mer. Jeg liker å legge leppene mine pga. det gjør dem særegne. « 

Jessica Chastain kan virkelig vitne om Tammy Fayes skjønnhetsrutine. Hun fortalte Los Angeles Times at det tok omtrent fire timer før makeupartister forvandlet henne til Tammy Faye. Imidlertid var « den lengste faktisk syv og en halv time », ifølge Chastain, som avslørte at hun « begynte å få hetetokter fordi det er så tungt og varmt … Fordi hvis det tar sju og en halv time å ta på seg, det kommer til å ta minst to timer å stå av.  » Hun la til, « Selv bronzer og fundamentet er så mye mørkere, vippene er tykkere. » Det var også spørsmålet om « sminken [getting] tyngre etter hvert som hun blir eldre, og bemerket at dette var « den mest protesen jeg har brukt. »

Tidligere fortalte Chastain People at ansiktsformen hennes var forskjellig fra Tammy Fayes. « Jeg har en grop i haken … så vi ville forsegle det. Ansiktet hennes var mer rundt enn mitt, så jeg ville ha ting på kinnene mine, » sa hun.

Jessica Chastains hud ble påvirket av den tunge sminken

Jessica Chastain gjennomgikk en fantastisk transformasjon for å spille hovedrollen i « The Eyes of Tammy Faye. » Imidlertid betalte hun også en heftig pris for metamorfosen.

« Jeg tror helt sikkert jeg har gjort noen permanent skade på huden min på dette, » tilsto hun til Los Angeles Times. « Hør, jeg spiser veldig rent og jeg tar veldig godt vare på huden min, og jeg holder meg utenfor solen og alt det der. Men det er tungt, » avslørte hun. Hun la til hvorfor hun tror at den intense ansiktsslagrutinen hadde innvirkning på huden hennes. « Når du bruker den hele dagen hver dag – vekten av den på kroppen din, strekker den huden din ut. » Chastain klarte fremdeles å spøke om ansiktslåta og sa: « Jeg tok det endelig av og jeg var som: » Jeg ser 50 år gammel ut! « Imidlertid la hun til: » Nei, jeg tuller. Men det er greit. Det er for min kunst. « 

Rollen påvirket henne også personlig. Chastain avslørte, « [T]her er nyanser av meg i den. Jeg elsker at Tammy Faye ikke avskriver noen. Jeg elsker at hun tror at alle fortjener kjærlighet uten dom … Så jeg tok kontakt med henne om det. « Det virker som om Tammy Faye Bakker gjorde et varig inntrykk på Chastain.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her