I juni 2020 rapporterte Deadline at « Twilight » -skuespilleren Kristen Stewart hadde blitt rollebesetning som prinsesse Diana i en ny film med tittelen « Spencer. » Selv om valget kan ha vært overraskende for noen, hadde filmens regissør Pablo Larraín bare glødende ting å si om Stewart. « Måten hun reagerte på manuset og hvordan hun nærmer seg karakteren, det er veldig vakkert å se. Jeg tror hun kommer til å gjøre noe fantastisk og spennende på samme tid. Hun er denne naturkraften, » sa han til utsalget på tiden.

Filmen debuterte offisielt på filmfestivalen i Venezia tidligere denne måneden, og anmeldelsene for Stewarts opptreden var nesten alle positive. Hun gjorde en så fantastisk jobb med å fullføre transformasjonen til prinsessen av Wales og omfatte karaktertrekkene hennes at det allerede er skravling om en Oscar -nominasjon. « [‘Spencer’ is] virkelig oppfyllelsen av hennes enorme løfte og vil nesten helt sikkert gi henne den første Oscar -nominasjonen i karrieren, « skrev The Hollywood Reporter’s Scott Feinberg.

Og mens Stewart mottar all slags ros for arbeidet hennes i filmen, snakker hun også om opplevelsen – og hvordan den forandret henne. Fortsett å lese for mer.

Kristen Stewart klarte å overvinne en frykt mens hun fremstilte prinsesse Diana i ‘Spencer’

Å påta seg rollen som prinsesse Diana i « Spencer » har faktisk forandret Kristen Stewart. I et intervju med Los Angeles Times snakket skuespilleren om hennes erfaring og forklarte hvordan rollen faktisk hjalp henne med å komme over en av frykten hennes; dans. « Jeg vil si nå at dette virkelig tok en slags bånd jeg hadde på energien. Dette frigjorde danseren inni meg. Det er en ting jeg har tatt fra henne. Jeg vil absolutt stå opp foran noen nå. Jeg er bare ikke flau lenger. Det er som å rive av Band-Aid. Før kunne jeg bare ikke bevege meg. Det var bare ikke noe som føltes bra, sier Stewart til uttaket.

Hun fortsatte med å fortelle Los Angeles Times at hun ville bruke omtrent 30 minutter hver dag på å danse rundt – i karakter – mens hun filmet, og det tvang henne til å ha alle slags følelser. « Noen dager var jeg f ****** sint, noen dager var jeg et absolutt rot. Noen dager følte jeg et enormt ønske. Jeg følte behov og lyst og lyst. Og noen ganger følte jeg meg veldig liten og ensom og dum, og noen ganger veldig hevngjerrig, « forklarte hun. Til syvende og sist omfavnet hun det. Etter Venezia -premieren var det et « stort dansefest », og Stewart deltok – fullt ut. « Jeg tror jeg mistet fem kilo svette den kvelden, » sa hun til LA Times.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her