Whitney Way Thore, stjernen i TLCs «My Big Fat Fabulous Life», bringer sjarm og humor til reality -tv -verdenen, sammen med mye drama. Fans så Whitney gå gjennom smerten i hennes forverrede forhold til Chase Severino.

Whitney tok til Instagram 21. mai 2020 for å kunngjøre at hun og forloveden hadde skilt hverandre. «Chase tok kontakt med en kvinne som han har hatt en lang historie med,» skrev Whitney. «Chase fortalte meg nylig denne informasjonen og det faktum at det hadde resultert i en graviditet. Chase blir far i oktober.»

I en episode etter showet, avslørte Chase for Whitney at han var forlovet, ifølge People. Selv om nyhetene åpenbart var sjokkerende for Whitney, tok hun det med ro og begynte sin egen romantikk med sin franske lærer. Forholdet gjorde noen fans bekymret, og nå hopper broren til Whitney inn med en advarsel for henne.

Whitneys bror vil at hun skal finne noen som dukker opp

I en oktober -episode av «My Big Fat Fabulous Life» ferier Whitney Way Thore i Maine med familien. Whitneys nye forhold til hennes franske lærer, som bor i Paris, blir et omstridt tema mellom Whitney og broren hennes, Hunter, per People. Whitney hadde invitert hennes nye beau på ferien, men han kom ikke, og dette var et rødt flagg for Hunter. Enda mer, franskmannen har forblitt et mysterium for fansen. Som Distractify bemerker, har Whitney beholdt sin identitet privat.

Mens Whitney forsvarte holdningen sin og sa at de hadde vært i kommunikasjon i åtte måneder, sa Hunter: «Jeg tror at du noen ganger beveger deg litt for fort, og jeg har vært der for deg, og jeg har sett noen andre forhold du har fått sprengning. Og jeg bryr meg om deg, du er søsteren min. «

I en bekjennelse listet Hunter opp Whitneys tidligere forhold i lys av hennes nye og sa: «Jeg ser alle de røde flaggene som Whitney ikke ser. Jeg så dem med Avi, jeg så dem med Lenny, jeg så dem med Chase, og Jeg ser dem med «franskmannen». Denne fyren virker som en steinbit. » Hunter vil at Whitney skal finne en fyr som vil dukke opp for henne. Men det ser ut til at Whitneys forhold til franskmannen fortsatt går sterkt, til tross for Hunters advarsler – Whitney la ut et bilde av seg selv i Paris med sin mystiske mann i august, med ansiktet uskarpt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her