Billie Eilish åpner opp om forholdet til kroppen hennes-og hvordan hun håndterer press på sosiale medier, upraktiske paparazzibilder og bygger selvtilliten på scenen. Popstjernen uttaler seg etter utgivelsen av hennes andre studioalbum « Happier Than Ever. » Og selv om Eilish innrømmet for Rolling Stone at « nesten ingen av sangene på dette albumet er glade » sa artisten at hun håpet at albumet skulle bli relatabelt.

I et nylig intervju med The Guardian (via NME) diskuterte Grammy -vinneren hennes nye sang « OverHeated » (utenfor det nye albumet), og snakket spesielt om hvordan det forholder seg til kroppsbilde. « Overopphetet » gjelder alle mennesker som fremmer uoppnåelige kroppsstandarder, « avslørte hun. « Det er helt greit å få jobben gjort – gjør dette, gjør det, gjør det som får deg til å føle deg lykkelig. Det er akkurat når du benekter det og sier, » Å, jeg fikk alt dette på egen hånd, og hvis du bare prøvde hardere, du kunne få det. ‘ Det gjør meg bokstavelig talt rasende. Det er så ille for unge kvinner – og gutter også – å se det. « 

Det viser seg at Eilishs oppfordring fra uoppnåelige skjønnhetsstandarder ikke bare var for fansen hennes – det var også for henne.

Billie Eilish sier at hun « tar avstand » fra ideer om kroppen hennes

I intervjuet med The Guardian innrømmet Billie Eilish at til tross for at hun vet hvordan berømmelsesspillet fungerer i kjendisverdenen, blir hun fortsatt fanget av skjønnhetsstandarder på sosiale medier.

« Jeg ser folk på nettet, ser ut som om jeg aldri har sett ut, og umiddelbart er jeg som: » Herregud, hvordan ser de ut slik? « , Avslørte Eilish for uttaket, ifølge ET Online. « Jeg kjenner inn og ut av denne bransjen, og hva folk faktisk bruker på bilder, og jeg vet faktisk at det som ser ekte ut kan være falskt. Likevel ser jeg det og sier: » Herregud, det får meg til å føle meg veldig dårlig,  » forklarte hun. « Og jeg mener, jeg er veldig trygg på hvem jeg er, og jeg er veldig fornøyd med livet mitt … Jeg er tydeligvis ikke fornøyd med kroppen min, men hvem er det? »

« Ocean Eyes » -sangeren fortalte videre uttaket at hun må « ta avstand fra ideene » hun har om kroppen sin når hun opptrer på scenen. « Spesielt fordi jeg bruker klær som er større og lettere å flytte inn uten å vise alt – de kan være veldig lite flatterende, » sa kjendisen. « På bilder ser de ut som om jeg ikke engang vet hva. Jeg skiller de to helt. Fordi jeg har et så forferdelig forhold til kroppen min, som du ikke ville tro, så jeg må bare koble fra. » Eilish har tidligere delt at hun tar skritt tilbake fra sosiale medier på grunn av sårende kommentarer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her