Angelina Jolie kan være en av de mest berømte skuespillerne gjennom tidene, men hennes personlige liv ser ut til å generere flere overskrifter enn filmrollene hennes. (Hennes forvaringskamp med den fremmede mannen Brad Pitt pågår, og hun bar beryktet et hetteglass med eksmannen Billy Bob Thorntons blod rundt halsen hennes.

Men Jolies første ektemann var medskuespiller Jonny Lee Miller, og de møttes på settet til 1995-filmen « Hackers », ifølge E! Nyheter. De kalte det avsluttet når filmen var pakket inn, men fant veien tilbake til hverandre. De giftet seg i 1996 med sitt eget snurr på bryllupstøy: Miller tok på seg alt skinn og Jolie skrev navnet sitt i blod på baksiden av skjorten, ifølge The New York Times. På spørsmål om den uvanlige gesten sa Jolie: « Det er mannen din. Du er i ferd med å gifte deg med ham. Du kan ofre litt for å gjøre det veldig spesielt. »

Jolie og Miller gikk fra hverandre i 1997, og hun søkte om skilsmisse i 1999. Har du noen gang lurt på hva som gikk galt med dette korte ekteskapet? Fortsett å lese for mer informasjon.

Det er ingen harde følelser mellom Angelina Jolie og Jonny Lee Miller

Selv om Jonny Lee Miller flyttet til Los Angeles til London for å være sammen med Angelina Jolie, hadde hun vanskelig for å tilpasse seg ekteskapet, ifølge Mirror.

« Du er plutselig en persons kone. Og du er som, » Åh, jeg er et halvt par nå. Jeg har mistet meg, « sa hun. « Vi gikk på et morgenshow, og de kastet ris på oss, og de ga oss brødristere. Jeg tenkte: » Jeg trenger å få meg tilbake. «  » Hun trodde imidlertid at hun var grunnen til at ekteskapet ikke varte Calgary Sun (via speilet), var det en utfordring å « være tilstede nok, fysisk eller følelsesmessig, i forhold til å bli seriøs. » Jolie brukte mye tid på å bygge karrieren sin, noe som betydde mye reise. Hun understreket at « Jonny og jeg kjempet aldri og vi skadet aldri hverandre. Jeg ønsket virkelig å være kona hans. Jeg ønsket virkelig å forplikte meg. »

Når det gjelder Miller, hadde han ingenting annet enn gode ting å si om sin ekskone, per Heavy. « Det er ingen angrer og ingen bitterhet, » sa han. « Ekteskap var noe som ikke gikk, og jeg måtte ta avgjørelsen før eller senere. Jeg bestemte meg for å ta det før. » I 2017 fortalte han Brampton Guardian at de var « fortsatt venner. » Jolie ekko disse følelsene i 2014 Hello! rapportere. Jolie besøkte til og med leiligheten i Brooklyn i juni 2021, men de ser ikke ut til å gjenopplive romantikken sin når som helst, per People.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her