Bo Derek og «Sex and the City» -stjernen John Corbett er et av Hollywoods søteste par. Parets romantikk har strakt seg over flere tiår, og begynte helt tilbake i 2002. Per i år har Corbett og Bo vært sammen i 19 år, som i utgangspunktet er en levetid i Hollywood! De bor i Santa Barbara, California, og har noen få hunder og hester, per utvalg. Hvor søt er det? Men før Corbett var det en annen John i Bos liv.

I følge Variety var Bo tidligere gift med produsent John Derek i 22 år. Paret forble gift frem til 1998 da John døde. Paret ble undersøkt mye takket være aldersforskjellen på 30 år, og de begynte sin romantikk da Bo var bare 17 år gammel. På den tiden var John gift, og Bo fortalte utløpet at en av hennes største angrer i livet var å bryte opp sitt tidligere ekteskap. «Det som fortsatt knuser hjertet mitt, det å være med på å bryte et ekteskap er en fryktelig ting, og jeg kan fortsatt ikke tro at jeg var en del av det,» avslørte hun. «Jeg har sagt det før, men jeg vil aldri tilgi meg selv. Jeg kan gå videre og sørge for at jeg ikke gjør de samme feilene igjen, men du må gå videre. Men jeg ser tilbake på den tiden i livet mitt som en forferdelig feil. «

Nå virker Bo helt fornøyd med å være i et forhold uten tittel. Fortsett å rulle for å få mer informasjon om hvorfor Bo sier at hun og Corbett ikke vil gifte seg.

Bo Derek og John Corbett nyter livet

Bo Derek og John Corbett har et flott forhold, men noen ganger må du bare følge mottoet, «hvis det ikke er ødelagt, må du ikke fikse det.» I et intervju med Fox News delte Bo at det ikke er noen hemmelig saus til et langvarig forhold i Hollywood, men i stedet er hennes forbindelse med Corbett bare noe spesielt. «Det var bare en attraksjon, en trøst,» suste hun. «Han får meg til å le hele tiden. Han er full av liv, full av glede. Jeg ble tiltrukket av ham, og det er jeg fortsatt. Vi tar ting dag for dag, og jeg tror vi fortsatt er der.» Hun spøkte også med at de akkurat begynte å bli «mer avgjort».

Selv om de ser ut til å være perfekte for hverandre, ikke stol på at de gjør ting offisielle når som helst snart. «Jeg tror når du begynner med en ung familie, og du skal få barn og sette opp denne nye familietregrenen, er det åpenbart et fantastisk engasjement, og det er meningsfylt,» sa Bo til utløpet med hensyn til ekteskap. «Men for oss i våre liv har det ikke vært det [important] ennå.»

Paret møttes etter at de ble satt opp på en blind date av Corbetts agent, Norby Walters. Corbett hadde ikke noen å ta til Oscar-utdelingen i 2002, det samme året hans hit «My Big Fat Greek Wedding» debuterte. «Jeg ble veldig skremt!» sa han om å være parret med Bo. Ting gikk imidlertid til det beste, og vi elsker dette søte paret!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her