Den australske sangeren Cody Simpson er en mann med mange talenter. I tillegg til å ha flere studioalbum under beltet, er han også skuespiller, og han ser ut som en komo Cougar Town og spiller Dmitry i Anastasia på Broadway, blant andre spillejobber. Når det er sagt, kan mange fans bli overrasket over å finne ut at Simpson har en annen lidenskap – og en han er ganske god på.

Popstjernen vokste opp og konkurrerte som svømmer og til og med hentet to gullmedaljer på Queensland Swimming Championships i en alder av 13 år før han bestemte seg for å bytte gir og fokusere på musikk, pr. Mennesker. 13. desember 2020 tok Simpson til Instagram for å forklare hvorfor han ga opp sporten etter å ha sluppet som en tenåring. «… Jeg fikk en mulighet i musikk som jeg ikke kunne nekte,» skrev han.

Simpson fortsatte: «Jeg har hatt sjansen til å oppleve og lære så mye som en musiker fra å turnere rundt i verden, gi ut album, opptre som en ledende mann på Broadway, publisere et poesiverk, reise med og snakke i FN på miljø- og havsaker og mye mer. For dette vil jeg være evig takknemlig. «

Imidlertid ser det ut til at ting kommer i full sirkel da Simpson avslørte store nyheter på svømmefronten i samme innlegg, og skrev: «Jeg vil gjerne dele denne personlige milepælen og slippe deg inn på min nåværende reise som idrettsutøver som jeg har holdt relativt lav nøkkel til nå. «

Cody Simpson kvalifiserte seg for de australske OL-prøvene for første gang

Ved siden av et bilde ved bassenget som viser sin tonede kroppsbygning med armene triumferende hevet, skrev Cody Simpson på Instagram: «I mange år hadde jeg fått drivstoff. [sic] ved den stille ilden i magen min for å komme tilbake til min første kjærlighet, svømmesporten, med ideen om at 2020 ville være året jeg ville prøve å trene igjen. «

Etter å ha vært «tilbake i vannet» i fem måneder og jobbet med sin «utrolige trener», Brett Hawke, fikk Simpson en stor seier og offisielt sikret seg en plass i de australske OL-forsøkene i 2021 for 100 Fly. Etter å ha hørt nyhetene, svømte andre svømmelegender inn med støtte for Simpson, inkludert Michael Phelps, Stephanie Rice, Michael Klim og Ethan Thorpe, ifølge Daglig post. Thorpe kommenterte Simpsons Instagram-innlegg og skrev: «Glad for å se deg i bassenget og nyte det.»

Simpson avsluttet Instagram-innlegget sitt med noen inspirerende ord: «… Jeg er her for å fortelle deg at du kan gjøre absolutt ALT hvis du er villig til å jobbe for det. Jeg gleder meg til å se hvor alt dette tar meg på den lange veien fremover! «

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her