Drew Barrymore kan ha startet i Hollywood i ung alder, men forvent ikke at barna hennes skal gjøre det samme. Bare 7 år gammel landet hun det som er en av hennes mest minneverdige filmer hittil i «ET: The Extra-Terrestrial» – og hun hadde skuespill i mange år før det. Barrymore har dukket opp i utallige filmer i løpet av sin store karriere (en av våre personlige favoritter er «Never Been Kissed»).

Barrymores siste arbeid var på Netflix-serien «The Santa Clarita Diet», som gikk fra 2017-2019. I mars 2021 åpnet Barrymore seg for Andy Cohen om fremtiden for skuespillerkarrieren, og sa at hun valgte å ta en liten pause. «Hvis jeg er ærlig, er svaret» Nei, jeg vil ikke være med på filmsett akkurat nå, «sa hun på» Radio Andy. » «Jeg sluttet å lage filmer da barna mine ble født fordi jeg har gjort det siden jeg var i bleier – 11 måneder gammel var det da jeg begynte – og det var ikke en idé for meg å legge film på en bakbrenner slik at Jeg kan være til stede og oppdra barna mine selv, «delte hun.

Når kiddoene hennes blir eldre, sier Barrymore at hun kan gå tilbake til film – men foreløpig er hun opptatt med sitt selvtitulerte talkshow. I tillegg vil skuespilleren ikke at barna hennes skal gå inn i familiebedriften. Fortsett å rulle for å finne ut hvorfor.

Å handle er ikke i kortene til barna til Drew Barrymore … foreløpig

Drew Barrymore kan ha vært en av de mest kjente barneskuespillerne i bransjen, men det betyr ikke at hun vil at barna skal følge i hennes fotspor. I et intervju med People delte Barrymore at skuespill ikke vil skje for hennes to døtre – i det minste ikke nå. «Jeg kommer ikke til å la dem være småskuespillere,» forklarte hun om Olive, 8, og Frankie, 7, og sa til uttaket at det er «så ikke deres reise.»

Barrymore utdypet saken videre og sa at hun ville være alt for det hvis jentene valgte å handle når de var voksne. «Hvis de vil være skuespillere [later] i livet, ville jeg være så støttende for det. Kan du forestille deg at jeg er det [a] mamma [who is] å skyve barna sine der ute? «spurte hun.» Det kommer ikke til å skje. «Vi må applaudere Barrymore for å holde fast ved våpenet og velge et annet liv for barna sine enn hun hadde for seg selv (hennes var spesielt vanskelig).

I intervjuet delte Barrymore også at barna hennes har hobbyer som de brenner for. «Frankie er veldig opptatt av Legos akkurat nå, som jeg er veldig spent på fordi jeg feilaktig trodde at det var et leketøy til en gutt, og det viser seg at hun er veldig flink til det,» sa hun til uttaket. «Hennes søster er veldig flink i Magna-Tiles. De er begge veldig gode byggere.»

Kanskje vi får se de to jentene på en film nede i veien. Du vet … når vi er gamle og grå.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her