Etter utgivelsen av Rask og rasende 9 trailer 14. april 2021, kan ikke fans slutte å snakke om Helen Mirrens rolle i den kommende filmen, spesielt siden 75-åringen ser ut til å ha blitt tildelt en ettertraktet ære for Rask rasende elskere. Mirren har vært en del av serien siden karakteren hennes Magdalene Shaw ble introdusert for fansen i 2017-filmen Fate of The Furious, per IMDb. Hun gjorde også en opptreden i franchisens spin-off-film Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw for rollen som Queenie i 2019.

«Min rolle i F og F 8 oppsto fordi jeg tryglet for det, «innrømmet Mirren mens han snakket med Buzzfeed i 2017. «Jeg gikk nesten på kne. ​​Ikke helt. Men jeg gikk ned på mine metaforiske knær til Vin [Diesel] og til alle. Jeg har alltid … jeg ville bare være med i en av de filmene. Så ordet gikk ut at jeg ønsket å være i det, og de ga meg veldig vennlig en rolle i det. Så jeg var veldig spent. «Fortsett å bla for å se hvorfor alle snakker om Mirren i det nye Rask og rasende 9 tilhenger.

Helen Mirren er klar for livet sitt

Rask rasende fans revved motorene sine da Helen Mirren ble oppdaget bak rattet i ny trailer – en sann ære for Rask rasende diehards. I traileren kan man se den mangeårige skuespilleren vise frem sine ferdigheter og kjøre i en sexy, lilla sportsbil mens hun lo med hendene på 10 og 2. «Helen Mirren lever sitt beste liv og vi er alle sammen for dette ride. # F9, «skrev en person videre Twitter med skjermbilder fra scenen. «Vi elsker oss en dårlig Helen Helen. Gå inn i bilen, vi skal bare kjøre med DENNE damen. # F9,» en annen bruker ekko.

Imidlertid sa fansen av franchisen at Mirrens tur bak rattet er for lang tid. «Helen Mirren burde ha kjørt i denne serien for to filmer siden, men det er OK – jeg er her for det,» en tredje person twitret. «Det viktigste som avsløres i denne traileren er at de endelig gir Helen Mirren en bil,» skrev noen andre. Etter utgivelsen av traileren er en ting sikkert: Helen Mirren som arbeider bak rattet er vår sommer 2021-stemning.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her