Av alle de rare tingene som kom ut av Hollywood på begynnelsen av 2000-tallet, var ikke en trippel date med Drew Barrymore, Zac Efron og Vanessa Hudgens en vi forventet!

I et opptreden på «The Drew Barrymore Show» mimret skuespilleren Hudgens om forholdet til tidligere Disney-venn Efron. Paret møttes første gang på settet til sin hitfilmserie «High School Musical» i 2005, ifølge Us Weekly. De unge Hollywood-stjernene slo det av umiddelbart og begynte offisielt å date i 2007.

«Jeg kunne ikke vært mer takknemlig for å ha det forholdet på den tiden,» sa Hudgens tidligere til The Hollywood Reporter «Awards Chatter.» «Vi sprengte ganske. Det var dette massive fenomenet plutselig og [all] Øynene var rettet mot meg. «Hudgens fortsatte,» Og det er bare en veldig rar fremmed ting å gå gjennom, og ved å være i et forhold, føler jeg at det liksom holdt meg stabilisert og jordet, og jeg hadde noen å lene meg på som var går gjennom det også. «

Men som det viser seg, hadde det unge paret en annen person å lene seg på den gangen … Drew Barrymore.

Drew Barrymore sa Zac Efron og Vanessa Hudgens var «så søte og koselige»

I en episode av «The Drew Barrymore Show» avslørte programleder Drew Barrymore at hun trillet på en date med Vanessa Hudgens og Zac Efron. «Jeg tenkte bare på, tilbake på dagen, vi dro på en Kings of Leon-konsert sammen, du, jeg og Zac Efron,» sa skuespilleren «Charlie’s Angels». «Og det var en av de morsomste nettene i mitt liv.»

Hudgens husket selvfølgelig den gangen Barrymore ble med henne og kjæresten sin, og la til: «Tuller du med meg? Det er som, fremdeles en historie jeg forteller den dag i dag. Det var en så vill tid.» Hudgens bemerket: «Jeg husker å være der, og jeg var som: «Hva skjer? Dette er så fantastisk.» Du var så søt. »

Barrymore fortsatte med å tulle hvordan hun «var bokstavelig talt [Vanessa] og Zacs tredje hjul, «sa til Hudgens,» Dere var så søte og koselige, og jeg hadde det bare best. «

Disney-paret daterte i tre år, fra 2007 til 2010 (via Us Weekly), og i en bransje der forhold ikke alltid ender på minnelige vilkår, er det hyggelig å se at Hudgens kan se tilbake på den formative tiden med gode minner.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her