Countrymusikkstjernene Faith Hill og Tim McGraw feirer 25 års ekteskap og bruker sosiale medier for å dele den søte historien bak forlovelsen. Countryduoen møttes først tilbake i 1996 og giftet seg bare måneder senere. Siden den gang har kjendisparet ønsket velkommen til tre barn: Gracie, Maggie og Audrey.

« Jeg gjør meg klar til å gå på scenen, og jeg hadde en slik sak som hadde dette store speilet i det, » sa McGraw i en Twitter video, tenker tilbake på forlovelsen med Hill, bare øyeblikk før en stor konsert. « Hun står der, og vi snakker, og jeg sa: » Se, la oss gifte oss.  » Og hun sier: ‘Du ber meg om å gifte meg med deg på en countrymusikkfestival i et tilhengerhus.’ Og jeg sa: ‘Vel, det er ganske passende hvis du tenker deg om.’ Hun sier: ‘Er du seriøs?’ Og jeg sa: ‘Ja, jeg er seriøs.’ « 

Dessverre for McGraw måtte sangeren hoppe på scenen for settet sitt før han kunne finne ut om Hill gikk med på å være kona. « Jeg gikk av scenen og gikk tilbake til garderoben min, og Faith var ikke der, men jeg så på speilet. I leppestift sa det: » Ja! Jeg skal bli din kone. «  »

Selv om det søte minnet lever i McGraw-Hill-husholdningen (paret beholdt speilet!), Avslørte sangeren « Just to See You Smile » at engasjementet til musikkfestivalen ikke var første gang han foreslo … det var bare første gang Hill sa ja.

Faith Hill ville ikke gifte seg med en countrysanger

Når jeg ser tilbake til 1996, kan det hende at fans husker at Faith Hill var forlovet med plateprodusent Scott Hendricks før de møtte sin nå ektemann, Tim McGraw. Faktisk møtte Hill McGraw mens hun fremdeles var forlovet, men avslørte for People i 1998 at hun ikke angret på å forlate det ene forholdet for det andre. « Hvis noen skal dømme karakteren min fordi jeg var forlovet med noen, og da forlot jeg ham for noen andre – ‘Å, ok, nå er hun en ludder og en dårlig person’ – jeg kan ikke kontrollere det. Men jeg var ikke ‘ Jeg skal la Tim glide gjennom hendene mine, sa Hill til magasinet. Og McGraw var heller ikke i ferd med å la Hill gli ut av hendene.

I en Twitter -video da han feiret sitt 25 -års bryllupsdag for Hill, avslørte McGraw at han ba henne « ganske mange ganger » om å gifte seg med ham, og « hun sa stadig nei. Hun sa: » Jeg kommer ikke til å bli involvert med en annen countrysanger, det er det bare ikke skal trene. ‘ »Tjuefem år senere husket McGraw det øyeblikket Hill sa » ja « som » beste dag på [his] liv. »

For å holde ekteskapet friskt fortalte Hill og McGraw People i 2018 at når de « blir eldre, handler det mindre om de store bevegelsene og mer om å bare tilbringe tid sammen hjemme. » De to åpnet også om tradisjonen sin mens de turnerte, med Hill som sa til People: « Tim og jeg deler et raskt stille øyeblikk sammen før vi treffer scenen … ber alltid. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her