Idina Menzel er en styrke å regne med. Stjernen har dukket opp i mange Broadway-show, TV-serier og filmer. Hun spilte hovedrollen som Maureen Johnson i «Rent» og deretter som Shelby Corcoran i «Glee», per IMDb. Skuespilleren ga også uttrykk for Elsa i «Frozen», og på grunn av Menzels utrolige stemme kan vi alle være takknemlige for at hun ga oss gaven til «Let It Go», som vi hadde stukket i hodet på oss for den bedre delen av 2013.

Menzel er ikke annet enn takknemlig for «Frozen» -suksessen. ««Frossen» har bare vært en gave i livet mitt,» fortalte hun USA Today om rollen. «Det lar meg være et forbilde, men det minner meg også om hva jeg vil være i mitt eget liv. Når du er et forbilde, må du øve på det du forkynner,» fortsatte Menzel. «Jeg kan stå opp på scenen og på en eller annen måte personifisere selvtillit eller selvtillit,» sier hun.

«Men hvis jeg ikke føler det, hvis jeg selv har en dårlig dag, må jeg lytte til musikken og ordene til karakteren jeg spiller og minne meg selv på: «Ikke vær redd for å finne den følelsen, den tingen inni, som gjør meg så spesiell. «» Wow.

Menzel har samlet en utrolig formue takket være sangtalentene sine, og hun er en av våre absolutte favoritter. Men ikke alt i Menzels karriere har kommet lett. Fortsett å rulle for å finne ut hvorfor Menzel nesten gikk glipp av rollen som Elphaba i «Wicked.»

Idina Menzel hadde en ond audition

Idina Menzel kan være en av de kraftigste vokalene i bransjen, men det betyr ikke at hun ikke har hatt noen tøffe auditions. I et intervju med Vogue pratet Menzel om audition for «Wicked», som ikke gikk helt etter planen.

«Jeg lærte» Defying Gravity «, og jeg var så spent på å gjøre det fordi jeg bare ble forelsket i sangen, og det ville få meg til å gråte hjemme hele tiden,» forklarte hun. «Jeg trente den veldig høye tonen, og jeg kom til den delen, hvor du går,» Du vil ikke bringe meg ned, «la hun til. «Og jeg sang vakkert hele tiden, så kom jeg til,» Du vil ikke bringe meg, «og jeg kvalt.» Jepp, det skjer med de beste av oss.

Heldigvis klarte den erfarne veteranen å fjerne feilen og presse resten av auditionen hennes. Snakk om en proff! «Jeg sa bare F-ordet så høyt øverst i lungene, og jeg så på akkompagnatøren, som» Begynn ikke du å spille på eller kutte meg av «, og så tok jeg dypt pust og gikk: «Meg.» Og jeg spikret det bare! » Regissør Joe Mantello sa at forestillingen hennes var «ond og trolsk,» og dermed tjente henne den delen hun ble spilt. Puh. Vi er så glade for at hun klarte å komme seg etter tabben. Kan du forestille deg «Wicked» uten Menzel? Det er som et stykke ristet brød uten avokadospredning …

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her