Før hun møtte mannen Will Smith, hadde Jada Pinkett Smith en god del av relasjoner. På midten av 80-tallet, for eksempel, møtte hun Tupac Shakur på Baltimore School for the Arts, og de to forble bestevenner til han døde (selv om Tupacs gjenoppståtte kjærlighetsdikt hintet om at de kunne ha vært mer enn BFF-er).

Selv om Pinkett Smith aldri bekreftet ryktene fra Tupac, innrømmet hun at de en gang delte et vanskelig kyss. «Det var en gang jeg var som: «Bare kyss meg! La oss se hvordan dette går», og når jeg forteller deg at det måtte være det mest motbydelige kysset for oss begge,» sa hun til Howard Stern i 2015. Bortsett fra Tupac, Pinkett Smith hadde også blitt knyttet til Wesley Snipes, men ingen av dem bekreftet ryktene. Imidlertid husket Pinkett Smith at han hadde en date med en annen skuespiller.

«Jeg tror faktisk jeg datet Alfonso [Ribeiro]. Jeg tror vi gikk på en date sammen, «sa Pinkett Smith i en episode av 2018Red Table Talk. «Ribeiro delte imidlertid en annen versjon.» Beklager Jada. Hukommelsen din er litt av, «svarte han videre Twitter. «Vi spiste lunsj med familien din da vi begge gjestespillet i» En annen verden «året før du ble vanlig.» Som det viser seg, var det bare en misforståelse. «min skyld Alf … Jeg trodde det var en date,» Pinkett Smith twitret. Selv om hennes utflukt med Ribeiro ikke regnet som en date, avviste Pinkett Smith en med en veldig populær modell.

Tyson Beckford sier Jada Pinkett Smith «satte ham i sjakk»

I et nylig intervju med DJ VLAD husket Tyson Beckford den gangen han møtte Jada Pinkett Smith for første gang mens han modellerte på Javits Center i New York City. «Ja, jeg så Jada Pinkett [Smith] og kom til henne, «sa Beckford.» Jeg prøvde å holla på henne, men jeg gjorde det også street, og da satte hun meg litt i sjakk. »

Til tross for at han ikke scoret en date med Pinkett Smith, innrømmet Beckford at opplevelsen tjente som en god leksjon om hvordan man skal gå frem for kvinner. «Det var en lærdom,» forklarte han. «Hun var bare så grasiøs og vakker. Hun skjøt meg ikke ned, men hun justerte meg på måtene å være en gentleman og hvordan jeg nærmer meg kvinner nå på grunn av det.» I det samme intervjuet husket den populære modellen også dating TLCs Chilli og avslørte hvorfor de ikke trente.

«Hun hadde nettopp slått opp med Dallas [Austin], «Forklarte Beckford.» Hun hadde denne tatoveringen som sa «DA» og jeg sa «Hvem er det?» og så gikk det opp for meg at det var Dallas Austin. «Han husket også at TLC på det tidspunktet forberedte seg på å gi ut albumet deres fra 1994,» CrazySexyCool «, som senere ga dem fire Grammy -nominasjoner.» Alt var i ferd med å bli klar til å blåse «for henne,» fortsatte Beckford. «Men hun var fortsatt forelsket i Dallas, så vi følte bare at det var best at jeg lot henne være i fred og lot dem prøve å finne ut av det.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her