JoJo Siwa kan ha lansert superstjerne etter sin tid på «Dance Moms», men til tross for suksessen blir hun fortsatt nervøs før en ny konsert.

Det er akkurat slik hun føler om «Dancing with the Stars», som hun forklarte Jimmy Fallon 15. september. «Jeg er så spent,» sa hun. «Jeg sa til meg selv etter» Dance Moms «at jeg aldri fikk lov til å være nervøs igjen, og jeg holdt meg til det faktisk fordi jeg går glipp av moroa hvis jeg alltid er nervøs.» Selv om nervene hennes ikke vil stoppe henne fra å konkurrere, føler hun fortsatt presset fra konkurransen. «Men det er så vanskelig å være på repetisjoner. Og alle er som:» Vel, du er en danser, så du har det, ikke sant? » Og jeg er som «Ja! Men …» Jeg forklarer det som en fotballspiller som prøver å spille baseball. Det er fortsatt en sport, det er bare en helt annen sport … Du vet, dansestilene jeg er trent på er veldig annerledes enn alt ballsal. «

«Men det er så gøy,» fortsatte hun. «Partneren min er en kvinne. Jeg er det første paret av samme kjønn noensinne på «Dancing with the Stars». Så det er veldig kult, og vi er begge så komfortable med ideen. Hun er utrolig, så talentfull. Jeg kan ikke vente! «

Pre-show jitters til side, hva annet har Siwa sagt om sitt kommende eventyr på «Dancing with the Stars?» Fortsett å lese for flere detaljer.

JoJo Siwa kan ikke vente med å lage historie om «Dancing with the Stars»

JoJo Siwa gleder seg til å vise frem trekkene sine i sesong 30 av «Dancing with the Stars», men hun er mer spent på å lage historie som halvparten av showets første kjønnsdanserpar av samme kjønn.

«De spurte, ville jeg være mer komfortabel med en kvinne eller med en mann, og umiddelbart visste jeg selv at jeg ville være mer komfortabel med en jente,» sa hun til People. «Jeg har en sjanse til å lage historie og bryte en barriere akkurat nå, og det er ingenting jeg foretrekker enn det.» Det er åpenbart at Siwa er spent på å konkurrere, men hun tror at hun «kommer til å bli dømt mye vanskeligere» på grunn av sin dansebakgrunn.

Spenningen hennes kan ha boblet over fordi det ser ut til at hun ved et uhell avslørte partneren sin for sesongen, ifølge episoden av E! Nyheter «Daily Pop.» Siwa delte, «Før jeg gikk til den første øvelsen, fortalte Ky meg, «Fortell henne, fortell Jenna at hun må forlate rom for Jesus,'» muligens med henvisning til pro -danser Jenna Johnson. Det ser ut til at alle spørsmålene våre vil bli besvart når sesong 30 har premiere 20. september.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her