Sette rekorden rett! Lana Del Rey er ikke fremmed for kritikk og var forberedt på tilbakeslag da hun delte sitt nye albumomslag. « Det er alltid uro og omveltning, og midt i det – det er alltid vakker musikk også [.] introdusere mitt nye album chemtrails over countryklubben, « skrev Del Rey via Instagram 11. januar 2021. På det svarte og hvite bildet kan sangerinnen sees omgitt av kvinner ved et piknikbord. Rett etter å ha delt bildet, Del Rey ble møtt med tilbakeslag for mangelen på mangfold i bildet, men hun ville ikke stå for det; kunstneren tok kommentarene for å forklare sin kunstneriske beslutning.

« Jeg vil også si det med alt som skjer i år! Og nei dette var ikke ment – dette er mine beste venner, siden du spør i dag, » begynte Del Rey (via Jesebel) før hun redegjorde for vennenes etniske arv som er avbildet i omslaget. « Og jævla! Som det skjer når det gjelder mine fantastiske venner og dette omslaget ja, det er folk med farger på dette platebildet, og det er alt jeg vil si om det, men takk. » Fortsett å rulle for å se hva annet Del Rey hadde å si om kontroversen om albumomslaget hennes.

Lana Del Rey forsvarer hardt albumomslaget sitt

Lana Del Rey ble møtt med kritikk for albumomslagets manglende mangfold, men hun tok til Instagram for å forklare sin beslutning. « Dette er vennene mine. Dette er livet mitt. Vi er alle en vakker blanding av alt – noen mer enn andre som er synlig og feiret i alt jeg gjør, » uttalte hun via Instagram. « På 11 år har jeg alltid vært ekstremt inkluderende uten å prøve å gjøre det. Mine beste venner er rappere, kjærestene mine har vært rappere. Mine kjæreste venner har vært fra alt, » fortsatte hun. « Så før du kommer med kommentarer igjen om et WOC / POC-problem, er det ikke jeg som stormer hovedstaden [sic], Jeg forandrer bokstavelig talt verden ved å legge livet mitt, tankene og kjærligheten mitt på bordet 24 syv. Respekter det. « 

Del Rey adresserte videre kritikken på BBC Radio 1. « Før jeg til og med la opp albumomslaget, visste jeg hva folk kom til å si, » sa Del Rey og gjentok sin melding til sine Instagram-følgere. Del Rey fortsatte med å ta opp flere hete emner, og kommenterte president Donald Trump, som hun kalte «live-TV psychopath crazy person.» Imidlertid la hun til: « Så ille som det var, måtte det virkelig skje … Vi trengte virkelig en refleksjon av verdens største problem, som ikke er klimaendringer, men sosiopati og narsissisme – spesielt i Amerika. Det kommer til å drepe verden. Det er ikke kapitalisme, det er narsissisme.  » Overlat det til Lana Del Rey å fortelle det akkurat slik hun ser det.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her