Det er ingen hemmelighet at Lindsie Chrisley har hatt et omstridt forhold til sin far, Todd Chrisley, de siste årene. Den eldste datteren til Todd, som han deler med ekskona Teresa Terry, har ikke hatt det beste forholdet med Todd, og hun viker ikke fra å snakke om ham i pressen. Hun anklaget til og med faren for å ha truet med å gi ut et sexbånd. Ja, det ble ganske ille der en stund, ikke ulikt det som skjedde mellom Todd og Kyle Chrisley.

Podcaster «Coffee Convos» kunngjorde hennes skilsmisse på sosiale medier i juli, og kort tid etter tok Todd til sin egen Instagram -konto for å dele et innlegg som syntes å referere til Lindsies skilsmisse. I opplastingen delte Todd et bilde av et vakkert uterom med utsikt over en enorm vannmasse. «Jeg er her. Jeg elsker deg,» skrev han. «Uansett hva som skjer i livet ditt akkurat nå, ser jeg det, og jeg jobber med alt for godt, for deg, barnet mitt. Det er ingenting du kan gjøre eller ha gjort som får meg til å elske deg mindre. «

«Jeg vil beskytte deg mot alt og alle som prøver å skade deg eller ditt rykte,» la han til. «Jeg er sterkere enn depresjon og angst.» I tillegg signerte han innlegget fra «God and Todd.» Han brukte også en hashtag for å merke at personen han refererte til visste hvem de var.

Fortsett å rulle for å se hva Lindsie hadde å si om innlegget – da hun endelig kunne se det.

Lindsie Chrisley ville ha vært flink med en telefon

Lindsie Chrisley erkjente hva Todd Chrisley sa i et innlegg på sosiale medier i en uttalelse, per People. Hun delte at den forestående nyheten om skilsmissen hennes har «tynget meg og min følelsesmessige tilstand», og bemerket at det var veldig «frigjørende» for henne å kunne fortelle offentligheten på sosiale medier i juli. «Sammen med behandling av å dele noe som er så personlig med verden, ble det gjort oppmerksom på at det var et innlegg laget av min far på Instagram,» la hun til. Realitystjernen delte at Todd blokkerte henne på plattformen, slik at hun ikke så det selv.

«Jeg har mange følelser om dette, men en del av vekstprosessen min er at jeg må behandle den følelsen før jeg snakker om dem fordi – som vi har snakket om her før – en del av leksene og terapien min en stund nå har vært frakobling, «delte Lindsie. «Jeg ble virkelig sjokkert da jeg så noe så personlig som vi har hverandres tall.»

Lindsie delte også med at deres juridiske team vil kommunisere i løpet av de neste ukene, men hun ga ingen detaljer om hva som ville bli diskutert. I juli tok Lindsie til Instagram for å avsløre at hun og Will Campbell valgte å skilles etter ni års ekteskap og ett barn sammen. «Mens en dør lukkes, åpnes en annen,» skrev hun i innlegget. Hun delte også at de ikke har annet enn «respekt og kjærlighet» for hverandre.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her