Til tross for at han var en av de mest populære artistene i dag, var Lizzos vei til suksess ikke akkurat lett. Så langt har entertaineren tjent tre Grammy Awards (for Best Urban Contemporary Album, Best Pop Solo Performance og Best Traditional R&B Performance), samt en Billboard Music Award, en BET Award og to Soul Train Music Awards.

Takket være hits som « Truth Hurts » og « Juice », har Lizzo nå samlet seg en formue på 10 millioner dollar, som rapportert av Celebrity Net Worth. For noen kan hennes berømmelse ha sett ut som suksess over natten, men som Lizzo forklarte tok det litt tid. « 8 år med turnéer, gir gratis tix til mine undersolgte show, søvnløse netter i bilen min, mister faren min og gir opp musikk, spiller programmer for gratis øl og mat m/ -32 på bankkontoen min, skriver stadig sanger, hører « nei », men sier alltid « ja », « sa hun twitret i november 2019. « Glad jeg aldri ga opp. »

Hun la til på Instagram: « Slik ser ‘suksess over natten’ ut. Ikke gi opp. Øyeblikket venter på deg. » Likevel avslørte Lizzo en gang at hun faktisk var * veldig * nær å gi opp musikk for godt … og det skjedde bare et par år før karrieren sprengte seg. Rull ned for å finne ut hvorfor hun nesten ga opp.

Lizzo følte at musikken hennes ikke var « skvett »

I september 2019 debuterte Lizzos singel « Truth Hurts » på nr. 1 på Billboard Hot 100 -diagrammet, og til slutt startet hun musikkarrieren. Bare to år før hun landet sitt nummer 1 -hit, var Lizzo imidlertid klar til å gi opp drømmene sine om å bli en suksessrik sanger. « Jeg følte bare at jeg kastet musikk ut i verden og ikke engang sprutet, » sa hun til ELLE i 2019. « Et tre falt i skogen og ga ikke en lyd, vet du? Jeg gråt på rommet mitt alt Jeg sa: ‘Hvis jeg slutter å lage musikk nå, ville ingen bry seg.’

Deretter fortalte produsenten hennes at hvis alt mislyktes, var musikken hennes viktig for dem to, så Lizzo bestemte seg for å prøve. « Så jeg tok bare beslutningen om å fortsette som artist, » sa hun. « Og jeg er så takknemlig for at jeg gjorde det, men det var ved tannhuden. » Fansene hennes ser ut til å være takknemlige også, og har syntes Lizzos historie var inspirerende. « Lizzo ga nesten opp musikken og blåste opp. Så kanskje det er håp for meg? » en håpefull fan twitret.

« Jeg er glad for at du aldri ga opp heller fordi da hadde jeg ikke inspirerende musikk for å få meg gjennom mine tøffe tider! » en annen fan skrev. « Så takk for at du aldri ga opp. » Og selv om Lizzo aldri sluttet med musikk, ga hun opp i en annen avdeling. Les mer nedenfor.

Klokken 21 droppet Lizzo ut av college og sov i bilen

Etter endt utdannelse fra videregående bestemte Lizzo seg for å studere klassisk fløyte ved University of Houston, hvor hun fikk et stipend takket være sine musikalske evner. « Jeg var bare så flink, » sa Lizzo til Rolling Stone i 2020. « [I thought], ‘Dette er det for meg. Jeg skal på college for dette. Jeg visste den gangen. « En familietragedie førte dessverre til at hun forlot skolen.

Klokken 21, rett før ungdomsåret, bestemte Lizzo seg for å slutte på college etter at faren ble syk og gikk bort. « Jeg ga virkelig opp, » sa Lizzo til Gayle King på « CBS Sunday Morning » i januar 2020. Lizzos far var en stor tilhenger av musikken hennes, så hans død påvirket henne i stor grad. « Jeg var deprimert, » innrømmet hun. « Jeg hadde ikke en hensikt, som om jeg ikke følte at jeg hadde en hensikt med å være musiker eller noe. »

Etter hvert ble det stramt med penger, så Lizzo ble uskadet. Først ville hun overnatte på sofaen til vennene sine, men det ble til slutt sove i bilen på grunn av stolthet. « Jeg fikk virkelig skyldfølelse, » fortsatte sangeren. « Så alt jeg hadde var denne bilen. Det var en Subaru. Det var hjemmet mitt for en liten stund. Jeg brukte Thanksgiving i den bilen, og jeg husker at jeg gråt meg til å sove. » Til tross for alle utfordringene, er Lizzo takknemlig for reisen. « Jeg brukte alt som skjedde med meg og gjorde meg sterkere. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her