Bare noen dager etter at nyheten kom om at Michelle Williams er gravid og forlovet med den Tony-prisvinnende regissøren Thomas Kail, gjorde de to et stort sprut ved 77. Golden Globe Awards 5. januar 2020. Williams vant beste skuespillerinne for sin rolle i Fosse / Verdon, en TV-miniserie regissert av Kail, men før alle utmerkelsene og overskriftene, snudde dette talentfulle paret hodet på den røde løperen.

Skuespilleren – som allerede er mor til en 14 år gammel datter, Matilda, med den avdøde skuespilleren Heath Ledger – hadde på seg en blek oransje Louis Vuitton-kjole med en blå blomsterakcent på skulderen. Forloveden hennes valgte en klassisk svart dress og et stort glis som antydet at han ikke kunne være lykkeligere. Williams tilbrakte også tid på den røde løperen med sin beste venn og tidligere Dawson’s Creek co-star Busy Philipps.

« Verden virker veldig opprørende, men det er hyggelig å kunne feire venner som gjør fantastisk arbeid og som bruker plattformene sine til fantastiske ting, » sa Phillips delvis på Instagram før Globes. « Og det er min beste venn. Og jeg håper virkelig at hun vinner i dag, og jeg vil være sammen med henne. »

Det var akkurat det som skjedde på flere måter enn en …

Michelle Williams leverte en kraftig melding

Michelle Williams brukte ikke sin aksepttale for bare å takke dem hun hadde jobbet med Fosse / Verdon. Hun brukte tiden på scenen til å levere et kraftig budskap.

« Jeg er takknemlig for erkjennelsen av valgene jeg har gjort, og jeg er også takknemlig for å ha levd et øyeblikk i samfunnet vårt der valg eksisterer, for som kvinner og jenter kan det skje ting med kroppene våre som ikke er vårt valg, sa Williams til publikum. « Jeg har prøvd mitt aller beste for å leve et liv som jeg har laget, og ikke bare en serie hendelser som skjedde med meg. Men en som jeg kunne stå bak og se på og gjenkjenne håndskriften min overalt. Noen ganger rotete og kløende , noen ganger forsiktig og presis. Men en som jeg hadde skåret ut med min egen hånd. Og jeg hadde ikke klart å gjøre dette uten å bruke en kvinnes rett til å velge. « 

Williams gjorde også sitt til få ut avstemningen: « Kvinner er det største stemmegivningsorganet i landet. La oss få det til å se mer ut som oss, » sa hun.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her