På 90-tallet steg Rachael Leigh Cook til en fremtredende plass i Hollywood gjennom sine skuespillerroller i populære tenåringsfokuserte filmer. Spesielt ble Cook best anerkjent for å ha spilt Laney Boggs i «She’s All That» i 1999, sammen med Freddie Prinze Jr. Decades senere, oppdager en ny generasjon den originale filmen, etter at Netflix ga ut en kjønnsbyttet versjon med en Gen-Z rollebesetning – denne gangen med tittelen «Han er alt det.» I denne versjonen spiller Cook moren til Addison Raes karakter, Padgett, og markerer skuespillerens største rolle i en retur til den romantiske komediesjangeren.

For mange ved første øyekast kan det se ut til at Cook falt av radaren etter århundreskiftet, med få roller like store som «She’s All That» som kom hennes vei. I løpet av de siste to tiårene har Cook imidlertid fortsatt å handle, men tatt beslutningen om å skifte fra alle opptredener i romantiske komedier. Her er en oversikt over hvorfor det kan være.

Rachael Leigh Cook sluttet med rom-coms etter She’s All That

Skuespiller Rachael Leigh Cook, gjenkjennelig som jenta bak den kunstneriske transformasjonen i «She’s All That», la sjangeren bak seg etter filmens utgivelse i 1999. I et intervju med SheKnows i 2016 avslørte Cook at hun var inspirert av en medstjernes preferanse for indieroller i mindre skala.

«Jeg er en fullstendig romantiker i sinnet. En total sjef som verden ofte føler for mye for. Jeg elsker romantiske filmer med alle deler av mitt vesen. Men tidlig jobbet jeg på en film med Parker Posey, og spilte hennes yngre selv , og jeg identifiserte henne raskt som den kuleste personen jeg noen gang har født vitne til, «forklarte Cook. Og det hun for det meste gjorde var edgy, mindre filmer. IMDb -siden hennes viser konsistent arbeid gjennom årene, men ikke noen store mainstream -filmer.

«Så snart jeg hadde alternativer i karrieren min, svingte jeg nesten umiddelbart karrieren min i den retningen,» forklarte hun. «Problemet med det vesenet, jeg var ikke tro mot den jeg egentlig er: noen som ikke er» kul «. Noen som er veldig myke i kjernen. Noen som er begeistret for å gi deg en kjærlighetshistorie. «

Rachael Leigh Cook ga Addison Rae råd

Mens hun filmet omstarten «He All That» for Netflix, ble Rachael Leigh Cook knyttet til datteren på skjermen, selv når kameraene sluttet å rulle. I en augustprofil av Cook for The New York Times avslørte Rae at hun til og med hadde delt noen skuespillråd, da hun en gang var en ung stjerne som kom inn i Hollywood. «Rachael er så inspirerende. Du kan se at hjertet hennes er veldig rent. Hun vet mer enn mange mennesker hvor vanskelig denne bransjen kan være, og hun gjorde det veldig klart for meg at det er mye arbeid,» sa Rae.

Senere i profilen slet Cook også med å bli eldre og reflekterte over tapte skuespillermuligheter, inkludert å avslå en X-Men-rolle flere tiår tidligere. «Jeg trodde virkelig det alle fortalte meg var riktig da de sa:» Det vi må gjøre nå er å sørge for at du blir tatt på alvor. » Jeg gjorde definitivt ting av feil grunner, sier hun. «Det pleide å være så ikke OK for en kvinne å bli eldre. Nå er jeg eldre og på en eller annen måte er det OK. Det pleide å være, du kommer aldri til å ha noen makt hvis du ikke er en mann. Nå driver kvinnene jeg kjenner alt. «

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her